| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Trouwringen met een persoonlijke touch »
Trouwringen met een persoonlijke touch
   26-10-2015

Persoonlijke trouwring
Vroeger konden mensen een paar trouwringen uitkiezen uit de collectie, maar was er verder niet zoveel mogelijk. Aanstaande bruidsparen willen tegenwoordig niet zomaar een paar trouwringen uit gaan zoeken. Nee, zij willen trouwringen die uniek zijn van vormgeving, in de gebruikte materialen en waar een speciale gevoelswaarde aan verbonden is. Een persoonlijke trouwring!

Rozenhof Trouwringen heeft zich gespecialiseerd in het samenstellen van de persoonlijke trouwring. De allernieuwste technieken worden hiervoor gebruikt en de meest bijzondere materialen. Uiteraard zijn de ringen verkrijgbaar in de vorm, dikte en breedte die het bruidspaar wenst en een schitterende diamant erbij kan altijd.Mogelijkheden
Uniek is natuurlijk de persoonlijke trouwring met de eigen naam, hartslag of vingerafdruk. Het profiel van jullie gezicht in de face-to-face trouwring, behoort ook tot de unieke trouwringen. Soms heeft een stel elkaar voor het eerst ontmoet bij een concert en willen zij een speciale regel uit een liedje in de ringen laten graveren of de plaats waar ze elkaar hebben ontmoet. Woorden die alleen voor hen een bijzondere betekenis hebben.

De gevoelswaarde kan ook liggen in de gebruikte materialen, zoals het stel dat trouwringen wilde waarin hardhout verwerkt was, omdat ze elkaar tijdens een reis door de tropen hadden leren kennen. Een ring met ijsmattering was dé ring waar een stel naar zocht die elkaar op de ijsbaan hadden leren kennen. Speelt symboliek of religie een grote rol in de relatie, ook dit kan allemaal teruggevonden worden in de persoonlijke trouwring die speciaal voor de bruidsparen samengesteld kan worden.Laatste trends
In de nieuwste materialen zijn de ringen met hout en carbon flink in opmars en romantische mensen kiezen voor trouwringen met rozen op een achtergrond van keramiek. Dat keramiek gebruikt wordt in trouwringen, is nieuw. Er kan een keuze gemaakt worden uit allerlei kleuren. En heeft u zelf een ontwerp voor een persoonlijke ring, dan is dat bij Rozenhof ook mogelijk.

U ziet het, keus genoeg om uw ring die persoonlijke touch te geven. Rozenhof Trouwringen helpt u graag met het samenstellen van een persoonlijke trouwring. De mensen van Rozenhof Trouwringen nemen de tijd voor een professioneel, persoonlijk advies in een sfeervolle omgeving. Zij bieden u kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de collectie trouwringen, maak dan een vrijblijvende afspraak in de online agenda van Rozenhof Trouwringen of bel naar 0528-391222.

Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!