| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
trouwnieuws
» Algemeen trouwnieuws
   » Archief
» Nieuwsbrieven
   » Archief
» Beurzen en shows
   » 2018
   » 2019
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » trouwnieuws » algemeen trouwnieuws » Partycentrum Hipper & Kolfbaan opent 4e zaal »
Partycentrum Hipper & Kolfbaan opent 4e zaal
   20-01-2016

Afgelopen vrijdag is De Parelzaal, de nieuwste parel van Hipper & Kolfbaan, feestelijk geopend en zoals iedereen dat gewend is was het een zeer geslaagd feestje!

De Parelzaal biedt plaats aan circa 250 gasten en is geschikt voor bruiloften en partijen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. Eigenaresse Bianka den Breejen is er in geslaagd om wederom het wow-effect te creëren, dat zo kenmerkend is voor alle zalen in het partycentrum. Partycentrum Hipper & Kolfbaan in hartje Gorinchem heeft nu, net als voorheen, de beschikking over alle zalen.Een eerste indruk
In de Parelzaal zorgen de twee imposante kroonluchters voor extra veel sfeer. Een mooie verhoging met een eikenhouten vloer, luxe loungebanken en een openhaard geven de zaal extra sfeer . Als basiskleur is gekozen voor wit in combinatie met mooie, warme goudtinten. Bianka vertelde dat het hele gezin bij de realisatie van de nieuwe zaal betrokken is geweest. "Alle credits voor mijn vader Leen, die de complete verbouwing heeft verzorgd”, liet zij weten. ,"De inrichting en decoraties heb ik samen met mijn moeder Marieke en zusje Kristel ontworpen en gemaakt."

Met de opening van de Parelzaal is de cirkel rond en kunnen ze hun dienstverlening nog verder uitbreiden. Het is niet alleen een aanwinst voor Gorinchem, maar voor de hele regio. De gasten komen uit de wijde omtrek en weten ze steeds vaker te vinden. Parkeren is geen enkel probleem, want van de nabijgelegen parkeergarage kan na 17.00 uur gratis gebruik worden gemaakt. Wie nieuwsgierig is geworden naar de nieuwe zaal is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De overige mogelijkheden
Naast de Parelzaal hebben de gasten bij Hipper & Kolfbaan de beschikking over drie andere zalen. "De Napoleonzaal leent zich door zijn intieme sfeer bijzonder goed voor kleinere gezelschappen", legde Bianka uit. "De kleurrijke Hipper zaal heeft een comfortabele lounge en een gezellige, ruime bar. Grote spiegels, loungebanken met open haard en een fraai verlichte bar geven aan de Spiegelzaal een bijzonder sfeervolle uitstraling."

"Hipper & Kolfbaan wordt door velen gezien als de meest exclusieve en intiemste trouwlocatie van Gorinchem en omstreken", aldus Bianka. "Bruidsparen kunnen hier zelfs hun huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden. Aansluitend willen wij graag een receptie, diner, barbecue, uitgebreid buffet of feestavond voor hen verzorgen. Bij mooi weer kunnen de feestelijkheden in onze fraaie binnentuin plaatsvinden, die plaats biedt aan ongeveer 250 personen."Ook voor bedrijven
Gastvrijheid, een vlekkeloze organisatie en een uitstekende culinaire verzorging gaan bij Hipper & Kolfbaan hand in hand. Dit maakt het partycentrum ook tot een geliefde locatie voor bedrijven, die er graag hun meetings, productpresentaties, recepties, trainingen en bedrijfsfeesten houden. "Wij denken graag mee over een goede balans tussen de formele en informele invulling ervan", liet Bianka weten. "Voor meer informatie verwijs ik graag naar onze website www.hipper.nl." Hipper & Kolfbaan is telefonisch bereikbaar via 0183-666695.


Trouwnieuws:
Heb je een leuk nieuwtje? Laat het ons dan weten!

Blijf op de hoogte van al het nieuws over trouwen via onze rss-feed.

Meer trouwnieuws:
» Algemeen trouwnieuws
» Beurzen en shows

Trouwen in de regio:
Meer weten over het onderwerp trouwen? Ga dan naar onze homepage.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!