| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » 1 jaar getrouwd »

1 jaar getrouwd

De dag dat jullie één jaar getrouwd zijn wil je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Op deze dag denken jullie samen nog eens terug aan jullie geweldige huwelijksdag. Hieronder lees je 5 ideeën om je 1e huwelijksdag te vieren.

Ontspannen avondje
Begin de avond met lekker eten, bestel sushi of kook iets wat jullie allebei lekker vinden. Kijk daarna nog eens terug in het fotoalbum van de trouwdag en sluit de avond gezellig af met een leuke film.Etentje
Een etentje doet het altijd goed, en dan niet zomaar een etentje. Reserveer een tafeltje voor twee. Geef wel aan dat het ter gelegenheid van jullie huwelijk is, sommige restaurants weten hierop in te spelen. Laat zijn of haar lievelingsgerecht serveren en geef een klein cadeautje tijdens het diner. Gewoon een kleinigheidje dat je partner altijd bij zich kan dragen. Het gaat niet om de grootte, maar om het gebaar!

Nachtje weg
Reserveer een nachtje in een hotel. Op sommige websites kan je voor heel weinig geld al een nachtje weg boeken. Samen kunnen jullie dan lekker genieten en iets leuks ondernemen. Bezoek een stad, museum of ga naar het strand.Huur een scooter
Huur een scooter en ga samen een dagje toeren. Er gaat niets boven aan dagje achter op de scooter bij je kersverse(1 jaar!) echtgenoot. Maak een tour en stop onderweg bij verschillende terrasjes om iets te drinken.

Een dagje weg
Samen een dagje weg is eigenlijk altijd gezellig. Kies een uitje dat bij jullie past en waarmee jullie het één jarige huwelijk kunnen vieren. Een dagje naar de spa, wild water raften, een pretpark, bowlen, paardrijden, noem het maar op. Het maakt niet uit wat je gaat doen, zolang jullie maar samen zijn en samen kunnen genieten!Misschien denk je dat de mogelijkheden in dit artikel een beetje simpel zijn. Het gaat erom dat jij en je partner samen nog eens kunnen nagenieten van de trouwdag. Op deze dag herinneren jullie weer, waarom jullie getrouwd zijn, het maakt hierbij niet uit op welke manier dit gebeurt, zolang je maar samen geniet!

Tip: geef als huwelijkscadeau alvast een weekendje weg op de datum dat het echtpaar 1 jaar getrouwd is. Dit is een grote verassing en het wordt waarschijnlijk met veel enthousiasme ontvangen!


Gerelateerde specials:
» Huwelijksjubilea
» De rol van de gemeente bij jubilea
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!