| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » decoratie » artikelen » Absolute knaller: vuurwerk »

Absolute knaller: vuurwerk

Willen jullie je feestavond knallend inluiden of juist spetterend afsluiten, kies dan voor vuurwerk! Spectaculair en succes verzekerd.

Vergunning
Het afsteken van vuurwerk is gebonden aan strenge regels en voorschriften en mag alleen gedaan worden door professionele bedrijven in het bezit van een vergunning. Daarnaast verschillen de regels en voorschriften per gemeente. Deze regels hebben meestal te maken met het tijdstip en de mate van geluidsoverlast.
Wanneer je een vuurwerkspecialist inschakelt, zullen zij meestal contact opnemen met de betreffende gemeente en feestlocatie over de mogelijkheden. Zij zullen dan ook de benodigde papieren regelen. Aangezien dit nog al wat voorbereiding vergt is het verstandig uiterlijk 3 maanden van tevoren een vuurwerkbureau in te schakelen.

Mogelijkheden
De mogelijkheden met vuurwerk zijn eindeloos en erg afhankelijk van wat jullie willen besteden. Van draaizonnen tot uitbundige fonteinen tot zelfs jullie initialen in de lucht. In overleg met de vuurwerkspecialist stel je een vuurwerkplan samen op basis van jullie wensen.

Naast professioneel binnen- of buitenvuurwerk kun je ook aan klein vuurwerk denken. Een feestelijke fontein of sterretjes op de bruidstaart kunnen ook de show stelen en hiervoor is uiteraard geen vergunning nodig.

Tip: Wanneer de feestruimte niet geschikt is voor binnenvuurwerk, denk dan eens aan een confetti- of glittermachine hiermee heb je een even spectaculair effect, maar er komt geen vuur aan te pas. De meeste vuurwerkspecialisten bieden ook opties als confettimachines.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek decoratie en aankleding

Gerelateerde artikelen:
» Decoratie locatie(s)
» Ballonnen
» Laat je inspireren!
» Fotoframe 'Ons verhaal'
» De Stiletto Plant
» Kaarsen voor het huwelijk

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van decoratie en aankleding

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!