| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 




home » alles over trouwen » trouwringen » artikelen » Alternatief voor de trouwring »

Alternatief voor de trouwring

Niet iedereen wil een trouwring dragen. We kennen natuurlijk allemaal de voorbeelden van mannen die hun trouwring 'héél toevallig vergeten zijn' net als ze met de mannen een weekendje weg gaan, maar over die groep zullen we ons maar niet uitlaten. Zijn jullie op zoek naar een alternatief voor de traditionele trouwring? Lees dan vooral verder!

Het kan zo zijn dat een ring gewoon niet lekker zit of dat jij of je partner het niet mooi vindt staan. In dat geval zijn er een aantal alternatieven, want het zou toch jammer zijn als je een dure ring koopt die je vervolgens nooit draagt.

Zo kan bijvoorbeeld één van de twee een ring dragen, terwijl de ander kiest voor een ander sieraad of bijvoorbeeld mooie manchetknopen. Jullie kunnen ook beiden voor een ander sieraad kiezen, juweliers en edelsmeden bieden diverse alternatieven zoals armbanden, horloges en halskettingen. Wat we ook regelmatig zien, is dat stellen kiezen voor een tatoeage in plaats van de traditionele trouwring.

Wellicht hebben jullie zelf een ander idee waarmee jullie de liefde voor elkaar kunnen symboliseren. Laat je dan zeker niet tegenhouden door wat 'hoort', want tegenwoordig kan alles. Zolang het maar bij jullie past!

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek trouwring en sieraden

Gerelateerde artikelen:
» Traditie en betekenis trouwringen
» Van verlovingsring naar trouwring
» De keuze is reuze
» Uitwisselen ringen
» Trouwringen presenteren

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van trouwringen en sieraden

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!