| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Ben jij een Bridezilla (in spé)? »

Ben jij een Bridezilla (in spé)?

Waren één of meerdere kenmerken van de inleiding van deze special: 'Bridezilla vs. anti-bride' op jou van toepassing? Dan ben je mogelijk al slachtoffer van het Bridezilla-syndroom. Herkende je niets? Dan behoor je gelukkig nog niet tot de Bridezilla-schare. Maar juich niet te vroeg, want je bent nog niet uit de gevarenzone!

Je zou de eerste bruid niet zijn die relaxed en vol goede moed aan de voorbereidingen begint, om vervolgens de trouwmagazines in te duiken en binnen een week te veranderen in een heuse Bridezilla. Je budget voor de jurk -of liever voor de hele bruiloft- heb je in gedachten al vervijfvoudigd na het zien van alle pracht en praal die de trouwwereld te bieden heeft.

Van exclusieve kastelen tot zelfontworpen trouwringen en indrukwekkende bruidstaarten; het kost allemaal een fortuin en je wilt het allemaal hebben! Uit je mond rollen alleen nog maar zinnen als 'Ik wil...', 'Wij moeten...' en 'Dat gaan wij dus zéker evenaren...'.

En dacht je voor het lezen van de bladen nog dat jij in elk geval níet hoefde te diëten om in je jurk te passen? Think again! Na het zien van al die perfecte, dunne catwalkmodellen in de meest prachtige creaties, kijk je nog eens goed naar je armen en kom je tot de conclusie dat ze toch niet zo strak zijn als je misschien dacht. Dat wordt een abonnementje sportschool. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de huwelijkschecklisten mét tijdsplanning die je ineens overal schijnt tegen te komen. Vier pagina’s schoon aan de haak! En je kan nog maar twee van de tweeëntachtig taken afvinken! Als je dat van tevoren geweten had.

Je kunt alleen nog maar aan de bruiloft denken en logischerwijs stroomt je mond over van waar het hart van vol is: de bruiloft, de bruiloft en niets dan de bruiloft. Mensen beginnen je te ontwijken maar dat heb je niet eens door. Het gaat er bij jou ook niet in waarom sommige mensen gewoonweg niet snappen ‘hoe belangrijk deze dag voor je is’! Je hebt oogkleppen op en die gaan niet meer weg voordat die ring om je vinger zit en jij met je kont op een bountystrand in de Cariben ligt. Face it, je bent veranderd van de leuke, spontane en sociale vrouw die je altijd was, in een self-centered dictatoriale en genadeloze Bridezilla.

Gerelateerde specials:
» Hoe hou ik mijn Bridezilla-acties binnen de perken
» Gedoemd tot Bridezilla?!
» Hoe (niet) te dealen met een Bridezilla
» Antibride: Bridezilla's beware!
» Stress: 7 manieren om het te vermijden
» Hoe ga je om met zijn vrijgezelenfeest

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!