| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » weddingplanner » artikelen » Booming: de weddingplanner »

Booming: de weddingplanner

In ons land is het een nog een vrij nieuw fenomeen, maar bruidsparen in Amerika, Engeland en ook België zijn er inmiddels al helemaal aan gewend: de hulp inschakelen van een weddingplanner.

Er zijn in Nederland een aantal organisatiebureaus van evenementen, die een aparte afdeling hebben voor de organisatie van bruiloften en andere feesten. Het aanbod in weddingplanners, die zich enkel en alleen richten op het organiseren, plannen en begeleiden van bruiloften, wordt echter steeds groter door de toenemende vraag.

Jullie trouwdag plannen, organiseren en de dag soepel laten verlopen vergt heel wat uren voorbereiding. Meestal wordt er beroep gedaan op de hulp van familie of goede vrienden. Maar tegenwoordig is het eveneens mogelijk de hulp in te schakelen van een weddingplanner. Bijvoorbeeld wanneer je al die uren voorbereidingswerk niet tot je beschikking hebt, wanneer je je vrienden of familie niet te veel wilt belasten of wanneer je er zeker van wilt zijn dat alles perfect geregeld wordt.

Een groot voordeel is dat de weddingplanner veel kennis en ervaring heeft en jullie dus als geen ander kan adviseren. Ook weet een weddingplanner goeie deals te sluiten met leveranciers waardoor je nooit teveel betaalt voor kwaliteit.

Tip: Door de weddingplanner ook de taak te geven van ceremoniemeester is de begeleiding van de huwelijksdag zeker in goede handen. Zo kun je er als bruid en bruidegom zeker van zijn, dat de trouwdag volgens planning zal verlopen.

Sommige weddingplanners rekenen een percentage van je totale budget als vergoeding, andere werken met vaste kosten per georganiseerd onderdeel. Het kenmerk van een goede weddingplanner is dat deze geen standaardpakket levert, maar zorgt dat er gebeurt wat jullie willen. Een goede weddingplanner verdient zichzelf terug, niet alleen door het realiseren van een onvergetelijke dag maar ook door het sluiten van de beste deals.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek weddingplanner

Gerelateerde specials:
» Wel of geen weddingplanner?
» Weddingplanner, feiten en cijfers
» Verloofd? To do list!
» De must-haves en must-do's voor 2009

Gerelateerde trends:
» Weddingplanner: trends 2009

Bedrijvengids:
» Alle weddingplanners in je eigen regio

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!