| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 




home » alles over trouwen » specials » Bruidsbeurzen bezoeken »

Bruidsbeurzen bezoeken

Met het opdoen van inspiratie en ideeën voor je bruiloft kun je niet vroeg genoeg beginnen. Bruidsbeurzen en bruidsmodeshows van bruidshuizen zijn hier een uitgelezen middel voor.

Je komt niet alleen helemaal in de stemming van een bruidsbeurs, maar je weet ook precies wat er allemaal te verkrijgen is op de huwelijksmarkt en wat er precies komt kijken bij het organiseren van een bruiloft. Ook kun je specialisten de hemd van het lijf vragen en kun je rekenen op professionele adviezen.



De meeste bruidsbeurzen vinden plaats in september t/m februari vanwege het trouwhoogseizoen in de zomer. Voor een exact overzicht van alle trouwbeurzen en bruidsmodeshows verwijzen we je naar onze agenda.

Er zijn een grote hoeveelheid beurzen die je kan bezoeken. Je kunt kiezen voor een lokale beurs, maar misschien kies je liever voor een van de grotere beurzen. Hieronder de bekendste bruidsbeurzen van Nederland:

Love & Marriage beurs:
Elk jaar laten veel bruidsparen zich inspireren op één van de Love & Marriage Beurzen. In een paar uur tijd hebben jullie een compleet overzicht van de nieuwste trends. Ga dus samen op de Love & Marriage Beurs alle mogelijkheden verkennen...



WeddingFair:
Zodra je binnenkomt op een beurs, die georganiseerd is door WeddingFair, wordt je omarmt door de uitstraling die past bij een verzorgde en smaakvolle trouwdag. Intimiteit en betrokkenheid zijn belangrijke waardes waaraan ook de deelnemende bedrijven graag meewerken.



De grotere Belgische beurzen mogen dan natuurlijk niet ontbreken:

Trouw-Mariage:
Laat je inspireren door een ruim scala van nieuwe producten en speciale aanbiedingen. Mis de grootste en meest exclusieve bruidsmodeshow van België niet en laat je verrassen door tal van randactiviteiten, zoals spectaculaire make-overs.

Wij trouwen:
Gedurende elke editie komen veel enthousiaste bezoekers genieten van het mooie, kwalitatieve aanbod van ruim 100 exposanten. Bovendien vinden er talrijke interessante en aantrekkelijke activiteiten plaats.




Tip: Neem vanaf het moment dat je weet dat je gaat trouwen voortaan altijd een notitieboekje mee op zak. Zie je ergens iets leuks of schiet je een goed idee voor de bruiloft te binnen, kun je het meteen opschrijven! Op deze manier zorg je er ook voor dat je hoofd niet overloopt van ideeën.
Gerelateerde specials:
» Verloofd? To do list!
» Traditie verloven
» Helemaal hip: het verlovingsfeest
» De trouwdatum vastleggen
» Trouwmagazines
» Hip cadeau voor bruidsmeisjes

Trouwbeurzen en bruidsmodeshows:
Op onze pagina Trouwbeurzen en bruidsmodeshows vind je een overzicht van alle beurzen en shows.

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!