| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » catering » artikelen » Cateringservice op het feest »

Cateringservice op het feest

Op het huwelijksfeest moet er natuurlijk ook voor de nodige culinaire versnaperingen gezorgd worden. Een aantal gasten zal van ver komen en zal best trek hebben als ze aankomen. Daarnaast geldt dat je van feesten sowieso trek krijgt. Lees dit artikel voor ideeën op het gebied van cateringservice.

Je kunt op het feest wederom kiezen voor een lopend buffet, maar je kunt ook een aantal hapjes rond laten gaan gedurende de avond.

Veel bruidsparen kiezen voor een souper op hun feest, dit is een lichte maaltijd rond middernacht.

Bespreek jullie wensen met de cateraar, Zij zijn de specialisten op het gebied van cateringservice en kunnen jullie ook verder adviseren.

Tip: Een leuk alternatief voor de souper is 'een frietje' tegen het einde van het feest. Vooral de feestgangers met een flinke borrel op zullen dit erg op prijs stellen!Alternatieve ideeën
Het traditionele lopend buffet is meestal geïnspireerd op de Franse keuken en bestaat uit verschillende koude en warme voorgerechten, vlees- en viswaren, salades, enkele warme gerechten en een aantal bijgerechten. Er is altijd voor iedereen wat wils.
Vind je het leuk je gasten juist iets compleets anders te bieden, denk dan eens aan een Spaans tapas buffet of grote pannen met bijvoorbeeld paella of wokgerechten. Laat je inspireren door wat er te bieden is en begin je zoektocht hier!

Ter inspiratie: foto's van culinaire versnaperingen.

Tip: Het fenomeen 'Live Cooking' wordt steeds populairder. De kok bereidt dan in een mobiele keuken ter plekke gerechten voor de gasten. Jullie gasten kunnen ruiken, proeven of zelfs meehelpen met de bereiding van hun diner.

Tip: Het is ook leuk om een mobiele cocktailbar in te huren. Een ervaren cocktailshaker maakt dan tijdens het feest cocktails voor jullie gasten, niet alleen lekker maar ook een erg leuk gezicht!

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek partycatering en diner

Gerelateerde artikelen:
» Diner gastenlijst
» Tijdsplanning diner
» Samenstelling diner
» Kinderen bij het diner
» Partycatering
» Definitief aantal gasten doorgeven
» Alles over speeches
» Vragen die je aan je cateraar moet stellen!
» Entertainment voor de kids

Gerelateerde specials:
» Welke aspecten verwerken in het thema?
» Themabruiloft: de lente bruiloft

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van partycatering

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!