| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » De bruiloft van Chelsea Clinton en Marc Mezvinsky »

De bruiloft van Chelsea Clinton en Marc Mezvinsky

Chelsea Clinton, de dochter van ex-president Bill Clinton, en Marc Mezvinsky zijn getrouwd op 31 juli 2010 in New York. De ceremonie werd gehouden op een grasveld met uitzicht op de Hudson rivier.

Voor het huwelijk waren 400 gasten uitgenodigd. De bruid liep naar het altaar aan de arm van haar vader, ex-president Bill Clinton. Chelsea droeg een jurk van Vera Wang. De jurk was prachtig afgewerkt met een prachtige band rond haar taille en het bruidsboeket was gemaakt door bloemist Jeff Leatham. Chelsea werd omringd door maar liefst 12 bruidsmeisjes, allemaal in jurken van Vera Wang. De bruidegom droeg een pak van Burberry.

Het joodse huwelijk werd voltrokken door de rabbi Jamers Ponet. De vrienden van het stel lazen gedichten voor en de moeder brak traditioneel het glas. Na de bruiloft vond er een receptie plaats en het glutenvrije diner werd verzorgd door het chique St. Regis Hotels and Resorts. De openingsdans werd traditioneel gedaan op het nummer At Last van Etta James.

Later op de avond gaven Bill Clinton en Chelsea een dans weg op het nummer 'The Way You Look Tonight'. Aansluitend volgde een spetterend feest dat tot halfvijf duurde. Aan het einde van het feest kregen de gasten als huwelijksbedankje een cadeautasje met wijn uit de wijngaard van de Clintons, een doosje chocolaatjes en taartjes. Zie hieronder de foto's van de prachtige huwelijksdag.Gerelateerde specials:
» Bruiloft Kim Feenstra
» Het sprookjeshuwelijk van Yolanthe en Wesley
» Het huwelijk van Alicia Keys en Swizz Beatz
» Het huwelijk van Xander en Sophie
» De Ibiza bruiloft van Johnny Heitinga

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!