| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » De Ibiza bruiloft van Johnny Heitinga »

De Ibiza bruiloft van Johnny Heitinga

Johhny Heitinga en Charlotte-Sophie zenden zijn op Ibiza getrouwd. De bruiloft duurde 3 dagen op zowel 14, 15 als 16 juli 2010 werd er feest gevierd.

De plechtigheid werd voltrokken in het Engels, de moedertaal van de priester die het huwelijk voltrok. Charlotte-Sophie droeg een mooie jurk van Elie Saab in de stijl van een Griekse godin met een touch polder glamour. De romige crèmetint van de jurk past prachtig bij haar gebruinde huid. Bij het zien van Charlotte sprongen de tranen John spontaan in zijn ogen. Hun dochtertje Jezebel was samen met andere neefjes en nichtjes één van de bruidskinderen tijdens het huwelijk.

Het bruidspaar trouwde in intieme kring en er waren ongeveer 130 gasten tijdens het grote feest aanwezig. Onder andere Rafael- en Sylvie van der vaart, Estelle Gullit, Frank de boer en zijn gezin, Patty Brard en Gorden maakten hun opwachting.

Het 3-daagse feest werd afgesloten op het strand. Om middernacht sneed het bruidspaar de bruidstaart aan en daarna werd er nog tot in de late uurtjes gedanst. Kijk hieronder op het inspiratiebord en laat je inspireren voor je eigen huwelijk!Gerelateerde specials:
» Bruiloft Kim Feenstra
» Het sprookjeshuwelijk van Yolanthe en Wesley
» Het huwelijk van Alicia Keys en Swizz Beatz
» De bruiloft van Chelsea Clinton en Marc Mezvinsky
» Het huwelijk van Xander en Sophie

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!