| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Decoratie en aankleding: trends 2009 »

Decoratie en aankleding: trends 2009

Beken kleur!
Voor 2009 geldt hoe meer kleur hoe beter! Modekleuren zijn de warme en donkere kleuren. Denk aan wit, geel, oranje, framboosroze en warm rood. Wat we veel zien, zijn kleurencombinaties. Een voorbeeld hier van is de combinatie paars-grijs. Enorm classy en ontzettend mooi samen. Voor de winter zullen vooral marineblauw, donkerbruin, grijs en zelfs zwart de boventoon voeren. Ook helemaal hip zijn de bonte patronen, zoals bijvoorbeeld stippen, ruiten of antieke prints en damast (met ingeweven patronen).

Wat we minder zien, zijn overwegend witte bruiloften. Voor welke kleuren of patronen jullie ook kiezen, zorg voor glimmende, metallic kleuren. Dit is een absolute trend in 2009, hoe meer het glimt en fonkelt, hoe beter!

Uiteraard kunnen andere kleuren en patronen ook, zolang ze maar bij jullie passen. Het gekozen thema kun je terug laten komen in de uitnodigingen, de decoraties en aankleding, het tafellinnen en de servetten, de bruidstaart of zelfs in de welkomst cocktails. Hoe meer je een kleur of patroon terug laat komen, hoe beter het effect zal zijn. Lees over themabruiloften ook onze special.


Herrie voor het bruidspaar!
Wanneer het bruidspaar de kerk of het stadhuis uit komt, wordt er van oudsher rijst gestrooid. Nu is het geen geheim dat de meeste locaties hier niet blij mee zijn: het geeft rotzooi en kan verkeerd terechtkomen. Daarom zagen we de afgelopen jaren vooral bellenblaas en ballonnen als alternatief bij het verlaten van de trouwzaal. Maar dit trouwseizoen hebben we een nieuwe methode gespot, namelijk herrie maken!

Met fluitjes, toeters, ratels of trommeltjes wordt het bruidspaar luidruchtig verrast wanneer zij voor de eerste keer als getrouwd stel naar buiten komen.

Gerelateerde artikelen:
» Decoratie locatie(s)
» Laat je inspireren!
» Absolute knaller: vuurwerk

Gerelateerde specials:
» Besparingstips voor jullie bruiloft

Trends:
» Lees hier de allerlaatste trends

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van decoratie en aankleding

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!