| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » DIY Inspiratie »

DIY Inspiratie

Op internet zijn genoeg leuke DIY projecten te vinden. Toch is het niet verkeerd om nog verder te kijken. Onlangs zijn er weer nieuwe boeken verschenen met dé leukste DIY ideeën voor je bruiloft!

Op internet vind je veel inspiratie. Lees bijvoorbeeld onze artikelen DIY idee: theeblikken als decoratie, DIY idee: foto decoratie, DIY idee: flessenpost of DIY idee: de vogel taarttopper. Naast DIY ideeën op internet zijn er geweldige boeken te vinden die precies aangeven hoe jij de gewenste DIY ideeën voor je bruiloft in de praktijk kunt brengen.

The DIY Wedding
Vier jouw dag op jouw manier! Dat is de lijfspreuk van dit boek. In dit boek vind je alles wat je nodig hebt om een geweldige bruiloft te geven. Het bevat hoe te….? Informatie over bloemen, uitnodigingen, kleding, eten, de ceremonie en nog veel meer. Dit boek maakt het makkelijker om minder uit te geven, goed te zijn voor het milieu en het belangrijkste…een feest te creëren dat helemaal jou is! Inspirerende ideeën, informatie, budget tips, voorbeeld contracten en DIY projecten, met dit boek vier je jouw huwelijk op jouw manier!
The DIY Manual
Dit boek laat je zien dat je met een klein beetje plannen en voorbereiden de dag van je dromen kunt beleven. Je kunt geld besparen door bepaalde dingen zelf te doen. Dit boek bevat tips en ideeën om geld te besparen. Briefpapier, bloemen, vervoer, haar en make-up, foto’s, eten en drinken, de receptie, je kan het zo gek niet bedenken of dit boek brengt je op nieuwe ideeën. The DIY Manual helpt je om voor weinig geld je eigen speciale dag te creëren!

The DIY Bride
Van het samenstellen van een menu tot het samenstellen van de gastenlijst. Dit boek bevat honderden details die je helpen bij het plannen van je huwelijk. De auteur Kris Cochran heeft duidelijk omschreven hoe je kosten kunt besparen en hoe je de familie en je vrienden bij de bruiloft kunt betrekken. Ook laat ze de aankomende bruiden zien hoe leuk het is en hoeveel plezier je kunt hebben bij het plannen van de mooiste dag van je leven. Dit boek is onmisbaar voor elke vrouw die droomt van een onvergetelijke bruiloft!


The Paper Bride
The Paper Bride laat aanstaande bruidsparen zien hoe ze originele papieren items kunnen maken die een exclusieve touch geven aan hun bruiloft. In plaats van dat je duizenden euro’s uitgeeft aan uitnodigingen, tafelkaartjes, menu’s, dagprogramma's en andere zaken geeft dit boek de lezers de vrijheid om hun eigen items te maken. De DIY-ideeën in dit boek zijn origineel en ecologisch verantwoord!Handmade Weddings
Handgemaakte details zijn het hart van een prachtige bruiloft, ze voegen charme, betekenis en stijl toe. In dit leuke boek beschrijven de auteurs 50 projecten. Of je nu een moderne, klassiek of retro look zoekt, je vindt allerlei inspiratie die bij jouw stijl past. Van vintage save-the-date sleutelhangers tot klassieke papieren kransen. In het begin van het boek vind je een hulp bij het kiezen van een look, het zoeken van materialen en het uitwerken van een planning. Alle 50 projecten zijn volledig uitgewerkt met foto’s en een stappenplan. Van alle bovenstaande boeken is dit het nieuwste en meest inspirerende boek voor al je DIY-projecten!

Gerelateerde specials:
» Do It Yourself!
» Do It Yourself, 5 do's en 5 dont's
» DIY idee: theeblikken als decoratie
» DIY idee: foto decoratie
» DIY idee: flessenpost
» DIY idee: ontwerp je eigen schoenen
» DIY idee: de vogel taarttopper

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!