| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Do It Yourself! »

Do It Yourself!

Als je op internet zoekt naar inspiratie mogelijkheden voor je huwelijk, vind je honderden Do It Yourself (DIY) ideeën. Van DIY huwelijks-uitnodigingen tot DIY huwelijksbedankjes. De populariteit van DIY is gestegen tot ongekende hoogte.Of je een creatieveling bent of twee linker handen hebt, iedereen kan op zijn of haar manier een DIY bruiloft creëren. Begin met het doorzoeken van internet, je zult DIY huwelijksprogramma's, bruidsboeketten, cup cakes en nog veel meer mogelijkheden vinden. Creatieve bruiden kunnen hun eigen uitnodiging ontwerpen of hun eigen trouwboeket maken.

Ook voor de minder creatieve bruiden zijn er genoeg mogelijkheden, maak je eigen menukaarten of tafelkaartjes. Kies vooral activiteiten die bij jou passen en die aansluiten bij jou persoonlijkheid en mogelijkheden. Stel geen onhaalbare doelen en geniet! Lees ook ons artikel over de DIY do's en dont's.

Ben je te verlegen om hulp te vragen, vraag het toch! De meeste mensen vinden het geweldig om een steentje bij te dragen aan de mooiste dag van jouw leven. DIY bruiloften zijn een geweldige manier om een persoonlijke touch aan die dag toe te voegen, en soms bespaar je er nog geld mee ook!Gerelateerde specials:
» Do It Yourself, 5 do's en 5 dont's
» DIY idee: theeblikken als decoratie
» DIY idee: foto decoratie
» DIY idee: flessenpost
» DIY idee: ontwerp je eigen schoenen
» DIY idee: de vogel taarttopper
» DIY Inspiratie
» Het eco-huwelijk
» Het eco-huwelijksbedankje

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!