| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Het aankomsttasje »

Het aankomsttasje

Bij een huwelijk in het buitenland heb je waarschijnlijk niet de mogelijkheid om al je gasten persoonlijk van het vliegveld te halen. Een "welkom" tasje is een leuke manier om te laten merken dat je blij bent dat je gasten er zijn. Geef het tasje mee aan de persoon die je gasten op gaat halen of zet hij op hun kamer voordat ze in het hotel aankomen.

Hieronder volgen een aantal suggesties voor de inhoud van het tasje.

Een welkomstbrief
Vertel je gasten hoe blij je bent dat ze de reis hebben gemaakt om bij jullie huwelijk aanwezig te zijn. Een handgeschreven brief is het meest persoonlijk, natuurlijk kan je de brief ook op de computer typen maar signeer hem dan wel zelf met de hand.

Een gedetailleerd schema
Maak een schema van alle activiteiten die rondom jullie bruiloft plaatsvinden. Vermeld de tijd, locatie, dresscode en andere belangrijke details.

Contactinformatie
Vertel je gasten hoe ze belangrijke personen kunnen bereiken. Denk aan familieleden, de weddingplanner en het hotel. Voeg de telefoonnummers inclusief de landnummers toe. Laat jullie eigen telefoonnummers achterwege, je hebt al genoeg om je mee bezig te houden: je gaat trouwen!

Een kaart van de omgeving
De kaarten op internet kloppen niet altijd, vraag daarom het hotel om een goede duidelijk plattegrond van de omgeving.Benodigdheden voor op de bestemming
Geef je gasten voorwerpen die ze nodig hebben op de plaats bestemming. Voeg bijvoorbeeld een flesje DEET, een paar slippers, een buskaart, een flesje water of een wegwerpcamera toe.

Snacks in de stijl van de bestemming
Lokale snacks en drankjes laten de gasten het land proeven en vermijden de hoge kosten voor het gebruik van de minibar. Probeer specifieke producten van het land toe te voegen. Kies in New York bijvoorbeeld voor bagels en ga in Hawaï voor macademia noten.

Een lijst van lokale restaurants
Geef een beschrijving van het restaurant en voeg de locatie, telefoonnummers en informatie over de prijs toe.

Informatie over het vervoer in het land
Geef je gasten informatie over het openbaarvervoer en de taxi's. De telefoonnummers van de lokale taxibedrijven helpen je gasten als ze ergens heen willen gaan.

Selecteer uit deze ideeën de items die je toe wilt voegen en misschien heb je zelf ook nog geweldige ideeën die het aankomsttasje tot een succes maken!

Gerelateerde specials:
» Trouwen in het buitenland, iets voor ons?
» Gespecialiseerde huwelijksreisbureaus
» Populaire huwelijksreizen; Europa
» Populaire huwelijksreizen; Cariben, Azie, Afrika
» Populaire huwelijksreizen; Amerika
» Formaliteiten trouwen in het buitenland
» Denk aan...
» De Schipholbruiloft: een uitkomst?
» Trouwen op Curaçao
» Trouwen op Bonaire
» Stiekem trouwen: de oplossing?!
» Trouwen in Venetië
» Trouwen in Las Vegas
» Trouwen in Gretna Green

Gerelateerde trends:
» 5 Honeymoon trends van 2010
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!