| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Het eco-huwelijksbedankje »

Het eco-huwelijksbedankje

Voor een echt eco-huwelijk is het belangrijk dat echt alles ecologisch verantwoord en duurzaam is. Dus ook de huwelijksbedankjes! Er zijn "groene" huwelijksbedankjes die zowel duurzaam als hip zijn.

Huwelijksbloemetjes
De zaadjes van deze elegante eco-bloemetjes zitten aan het papierenbloemetje bevestigd. Schrijf er een speciale boodschap op of laat de gasten de bloemetjes zelf pakken als het einde van het feest nadert. Plant de zaadjes en binnen een paar weken groeien de zaadjes uit tot mooie bloemetjes. Zo hebben je gasten een mooie en blijvende herinnering aan jullie huwelijk.

© The Knot

Eco doosjes
Deze kleine doosjes zijn duurzaam en passen perfect bij een eco-bruiloft. Vul ze met andere duurzame producten zoals zaadjes, duurzame bonbons, armbandjes van biologisch katoen of een briefje waarin je vraagt om een gift aan een goed doel.

© The Knot

Klavertje 4
Het klavertje 4 staat symbool voor liefde en geluk! Alle gasten zullen aan jullie bruiloft terugdenken als ze het speciale klavertje 4 weer zien. Plant de zaadjes eerst in het potje, als ze 6 centimeter lang zijn kunnen ze overgezet worden in een grotere bloembak of in de tuin.Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek bedankjes en kado's

Gerelateerde specials:
» Het eco-huwelijk
» De eco-huwelijksuitnodiging
» De eco-bruidsjurk
» Het eco-huwelijksfeest
» Eco-cupcakes
» Do It Yourself!
» DIY idee: flessenpost

Gerelateerde artikelen:
» Bedankgeschenken voor het goede doel?

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!