| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Het huwelijk van Xander en Sophie »

Het huwelijk van Xander en Sophie

Op 26 Juni 2010 gaven Xander en Sophie elkaar het jawoord in de achtertuin van hun huis in Amstelveen. Na een aantal bewogen maanden, waarin vooral de gezondheid van zoontje Dex centraal stond was het eindelijk zover.

Het bruidspaar had goed begrepen dat als je een "bekende" Nederlander bent, "gewone" Nederlanders graag meegenieten van je bruiloft. Op de bruiloft waren daarom slechts 50 personen uitgenodigd en werd de pers niet toegelaten.

In plaats van dat ze de pers de gehele bruiloft mee lieten kijken, verspreidden Xander en Sophie na afloop van de bruiloft een aantal foto's en een filmpje van het huwelijk. Het huwelijksfilmpje is op een originele wijze gefilmd en begeleid door de prachtige klanken van het nummer 'Beautiful Day' van U2:De jurk van Sophie was een subtiele mix van kant, pailletten en een champagnetint. De kanten stola die ze droeg zorgde voor een goede balans tussen het onthullen en verhullen. Op haar hoofd had ze een kleine sluier die op een opvallende manier achter op het hoofd was bevestigd. Xander droeg een donker pak, wit overhemd met opvallende blauwe stropdas en een grijs gillet.

De bruidsmake-up was erg naturel. Maar dit past perfect bij Sophie, ze heeft niet veel nodig om er prachtig uit te zien. Haar weelderige blonde lokken maken het geheel tot een prachtig plaatje!

Gerelateerde specials:
» Bruiloft Kim Feenstra
» Het sprookjeshuwelijk van Yolanthe en Wesley
» Het huwelijk van Alicia Keys en Swizz Beatz
» De bruiloft van Chelsea Clinton en Marc Mezvinsky
» De Ibiza bruiloft van Johnny Heitinga

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!