| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Het moment! »

Het moment!

Persoonlijke muziek
Tijdens de ceremonie is er altijd ruimte voor meerdere muzikale intermezzo’s. Besteed daarom samen met je aanstaande aandacht aan de keuze hiervan. Kies voor nummers die voor jullie een speciale betekenis hebben of die jullie raken. Neem niet zomaar de eerste beste liefdesballad die je tegenkomt en probeer voor enigszins origineel te gaan.


Michael Bublé met 'Everything' is bijvoorbeeld mooi, maar staat niet voor niets op nummer 2 van de Huwelijken Top-100. Jullie zullen dus zeker niet de enigen zijn die dit nummer kiezen voor de ceremonie. De strekking is daarom, hoe origineler, hoe persoonlijker. Misschien kunnen jullie de keuze voor een bepaald nummer ook toelichten aan de aanwezige gasten? Dit kan bijvoorbeeld door aan de trouwambtenaar te vragen of hij of zij dit opneemt in zijn of haar verhaal.

Lees over dit onderwerp ook het artikel '(Live) Muziek voor de kerk en de trouwlocatie' op de pagina muziek en entertainment.

De kus
De kus is natuurlijk hét moment waar iedereen op gewacht heeft tijdens de ceremonie. Maak er daarom iets moois van! Zorg dat er een voor jullie belangrijk nummer gedraaid wordt of regel dat een van de gasten een confettiplopper ontpopt op het moment suprème. Het maakt de kus super speciaal en persoonlijk. Een hoogtepunt om nooit meer te vergeten! Al is het maar door de prachtige foto's die je er aan over houdt.Gerelateerde specials:
» De trouwlokatie
» De trouwambtenaar
» Trouwgeloftes en rituelen
» De dierbaren
» Inspiratie gedichtjes

Gerelateerde artikelen:
» (Live) Muziek voor de kerk en de trouwlocatie
» Populaire huwelijksnummers
» De kerkelijke huwelijksceremonie
» Uitwisselen ringen
» Trouwen en het Hindoeïsme
» Trouwen en het Jodendom
» Trouwringen presenteren

Gerelateerde trends:
» Trend 2011: trouwen onder een boom

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!