| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Het sprookjeshuwelijk van Yolanthe en Wesley »

Het sprookjeshuwelijk van Yolanthe en Wesley

Op 7 april 2010 gaven Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder elkaar al het jawoord voor de Nederlandse wet. Op 17 juli 2010 was het dan eindelijk zo ver, Yo en Wes trouwden in het kerkje van Castel Monastero in het prachtige Italië.

Het huwelijk duurde 3 dagen en werkelijk alles werd uit de kast getrokken. Yolanthe arriveerde in een witte koets met 6 paarden. Wesley kwam in een klassieke witte Rolls Royce aan. Na de plechtigheid, vertrokken ze samen in de koets en werden ze toegejuicht door duizenden mensen.Yolanthe droeg een spierwitte jurk van Maria Karin met een straks bovenlijfje en een pompeuze onderkant met een korte sleep. Wesley droeg een lichtblauw glimmend pak. De bruidskinderen en bruidsmeisjes droegen allemaal jurkjes in lila.
Xavier, de broer van Yolanthe begeleide haar naar het altaar en gaf haar weg aan Wesley. Tijdens het kerkelijk huwelijk kregen de voetballer en presentatrice een door de paus gezegende rozenkrans. Ook schreef de kerkelijk leider een brief aan het kersverse echtpaar. Na de ceremonie lieten de twee tortelduifjes witte bruidsduiven los, super romantisch!De totale bruiloft bestond uit drie dagen. Speciaal voor de bruiloft ontwierpen Wesley en Yolanthe een monogram, bestaande uit de eerste letters van hun naam: WY. Deze letters werden niet alleen gebruikt voor het monogram maar ook voor een speciaal liefdeslied. De zanger Wesly Bronkhorst schreef speciaal voor Yolanthe en Wesley het nummer WY. Onderandere Wesley Klein en Rene Froger traden tijdens het feest op.

Gerelateerde specials:
» Bruiloft Kim Feenstra
» Het huwelijk van Alicia Keys en Swizz Beatz
» Trouwen in het buitenland, iets voor ons?
» De bruiloft van Chelsea Clinton en Marc Mezvinsky
» Het huwelijk van Xander en Sophie
» De Ibiza bruiloft van Johnny Heitinga

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!