| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Hippe trouwaccessoires 2010 »

Hippe trouwaccessoires 2010

Make your statement met aparte trouwaccessoires. Om een statement te maken moeten je trouwaccessoires apart en modern zijn. Anno 2010 zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf en je bruiloft op te laten vallen.

Paraplu's en parasols
Voor iedereen die in Nederland trouwt is een paraplu een niet te missen accessoire. Je wilt toch niet dat je geweldige look verpest wordt door een gigantische regenbui? Door alle gasten dezelfde kleur paraplu te geven ontstaat een trendy geheel.

In Nederland is het misschien niet direct nodig, maar voor wie in het zonnige buitenland gaat trouwen is een parasol een hot item. Hij beschermt tegen de zon en is erg hip. Pas de kleur van de parasol aan bij het thema van je bruiloft voor de finishing touch.

Panty's
Panty's zijn er in allerlei kleuren en met verschillende patronen. Voor net dát beetje extra kies je niet voor een standaard panty maar voor een panty met een opvallende kleur of een opvallend patroon.

Schoenen
Wat dacht je van schoenen bekleed met swarovski-stenen of glitters. Op de onderkant van je schoenen kunnen ook de eerste letters van jullie namen geschilderd worden. Op deze manier zijn jullie op de trouwdag extra verbonden met elkaar. I do, is ook een mogelijkheid. Door een aantal trouwfoto’s te maken waarop de onderkant van je schoenen in beeld komt, kan je er later nog van genieten!Haar accessoires
Zoals in New York gespot; de CandyBand haarband. Deze haarbandjes worden door Adina Bistritzky ontworpen. De haarbandjes zijn simpel, schattig en perfect voor een elegante look!Trouwboeketten
Neem in plaats van een groot trouwboeket één bloem als accessoire. Dit is apart en straalt klasse uit. Een ander hip trouwboeket is het trouwboeket zonder bloemen. Laat een trouwboeket van nepbloemen, vilt, plastic vlinders of van vintage broches maken. Het trouwboeket hoeft tegenwoordig echt niet meer van echte bloemen gemaakt te zijn!

Tasje
Als bruiden, spenderen we tegenwoordig maanden aan onze trouwkleding. Voor dé jurk en dé schoenen lopen we stad en land af. Zelf voor andere trouwaccessoires wordt uitgebreid de tijd genomen, maar soms vergeten we een van de belangrijkste items... het tasje, of beter gezegd, de clutch.

In 2010 is het normale tasje niet meer hip genoeg. Zoek een tasje in een speciale vorm, kleur of van een speciaal materiaal. Het nieuwste item is de chocolate bar clutch. Deze clutch is perfect voor de bruid die een beetje bling bling aan haar look toe wil voegen!

© Judith Leiber

Gerelateerde artikelen:
» De perfecte trouwjurk: hoe vind je die?
» Welke trouwjurk past bij welk figuur?
» Advies kleurconsulent
» Aparte avondjurk
» Essentieel: goede bruidslingerie
» Bruidssluier, trouwschoenen en accessoires
» Passen, passen, passen
» Tweedehands bruidskleding: Z.G.A.N.!
» Kleding bruidskinderen
» 10 tips voor de perfecte trouwschoenen!

Gerelateerde specials:
» Tradities & etiquette A t/m Z

Trends:
» Lees hier de allerlaatste trends

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van bruidsmode
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!