| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » videograaf » artikelen » Jullie trouwvideo al klaar voor het feest »

Jullie trouwvideo al klaar voor het feest

Heb je geen zin om een uur lang handen te schudden en alle gasten één voor één te ontvangen maar heb je wel zin in een spetterend feest?! Wij hebben de oplossing.

Videograaf
Op de dag van jullie huwelijk is er een videograaf aanwezig die jullie huwelijk op de door jullie gekozen manier filmt. Lees voor de verschillende filmstijlen het artikel Filmstijlen voor jullie trouwvideo. Op de dag zelf monteert hij jullie video tot een korte trouwreportage van drie tot vijf minuten. Zo kunnen jullie gasten aan het begin van het feest jullie speciale dag al helemaal voorbij zien komen.


Huwelijksfeest

Het vertonen van de korte trouwfilm op de avond zelf is natuurlijk al erg speciaal maar het kan nog specialer! Er zijn bedrijven die een groot wit doek ophangen waarop jullie trouwreportage begeleid door muziek kan worden vertoond. De beamer kan vanaf de achterkant van het scherm de videoclip afspelen terwijl de zaal aan de voorkant alles kan zien. Iedereen ziet in een paar minuten de hele dag voorbij komen op muziek naar jullie keuze. Ondertussen kunnen jullie stiekem vanaf de achterkant van het scherm meekijken.

Jullie verschuilen je achter het doek... en... tadaa! Op het hoogtepunt van de muziek springen jullie door het doek heen. De zaal zal op zijn kop staan en het feest is meteen op gang! Geen lange rij bij de deur en wel een spetterend feest!

© Trouwvideo.com

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek videoreportage

Gerelateerde artikelen:
» De trouwvideograaf
» Videogastenboek
» Valkuilen top10 bij het inhuren van een videograaf
» Pre-wedding video
» Filmstijlen voor jullie trouwvideo
» Geschiedenis van de videoreportage
» De vintage trouwfilm

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van videoreportages
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!