| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » decoratie » artikelen » Kaarsen voor het huwelijk »

Kaarsen voor het huwelijk

Heb je ooit een huwelijk gezien waarbij de kaarsen je de weg wezen naar de huwelijksvoltrekking? Nadat je dit artikel hebt gelezen wel! Kaarsen kunnen sfeer geven aan je huwelijksdag en licht brengen in tijden van duisternis.

In Amerika was het allang de normaalste zaak van de wereld: het aankleden van je huis, de kerk en de feestlocatie tijdens de trouwdag. In Nederland zien we ook steeds originelere ideeën voor het aankleden van de locaties verschijnen. Alle materialen worden hiervoor gebruikt. Bloemen, papier, kaarsen, beelden en ballonnen. Zolang het maar bij jullie stijl en jullie huwelijk past geeft het extra sfeer tijdens jullie huwelijksdag.

Toch is dit idee waarbij kaarsen worden gebruikt om de weg naar de plaats van de huwelijksvoltrekking te wijzen, afkomstig uit Amerika. Het licht wijst de weg, je hoort "Ohhhs" en "Aaahs" terwijl iedereen verwonderd naar alle kaarsen kijkt. Dit is het scenario, wat zich afspeelde tijdens de bruiloft van de Amerikaanse bruid, die dit idee tijdens haar huwelijk in de praktijk geeft gebracht.Zijn echte kaarsen je te gevaarlijk? Kies dan voor een veiliger alternatief. Elektrische kaarsen zijn veiliger en wijzen je gasten ook de weg naar de plaats van de huwelijksvoltrekking.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek decoratie en aankleding

Gerelateerde artikelen:
» Decoratie locatie(s)
» Laat je inspireren!
» Absolute knaller: vuurwerk
» Aankleding locaties
» DIY decoratie
» Fotoframe 'Ons verhaal'
» De Stiletto Plant
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!