| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Kies je voor een grote of kleine trouwbeurs? »

Kies je voor een grote of kleine trouwbeurs?

De sfeer proeven van een trouwdag en gericht vragen stellen aan professionals, dat doe je op een trouwbeurs. Alleen is de vraag welke beurs kies je? Ga je voor een grote, landelijke bruidsbeurs of toch voor een kleine en intieme trouwbeurs?

Je wilt graag inspiratie opdoen voor jullie trouwdag en meteen ook wat vragen kunnen stellen aan professionals uit de trouwbranche. Wat voor beurs kun je dan het beste kiezen? Een grote, landelijke bruidsbeurs of toch een kleinere en wat meer intieme beurs? We vroegen het Inge Bergakker, eigenaar van Bridal Fairs. Sinds 2010 heeft ze al vele succesvolle edities van Bridal Fairs georganiseerd.


"Ondanks dat de grote bruidsbeurzen nog steeds erg succesvol zijn, ben ik van mening dat bruidsparen tegenwoordig vooral intiemere weddingfairs, met persoonlijke aandacht wensen te bezoeken", vertelt Inge. "Bij Bridal Fairs zijn de bruidsbeurzen een platform om bruidsparen met gerenommeerde leveranciers uit de trouwbranche op sfeervolle trouwlocaties bij elkaar te brengen. Het accent ligt hierbij op de intieme sfeer, maar vooral 'the personal touch'."

Wat maakt Bridal Fairs dan anders, dan 'de grote jongens'?
"Bridal Fairs prefereert kwaliteit boven kwantiteit. Wij ontvangen liever 200 serieuze bezoekers, die geïnteresseerd zijn in de aangeboden producten en diensten van de leveranciers en trouwlocaties, dan 500 shoppers. Daarnaast hebben we een nauwe relatie met onze leveranciers uit de trouwbranche. We willen onze bezoekers dan ook alleen in contact brengen met het beste van het beste."Wat houdt dat voor jullie in, "het beste van het beste"?
"Onze bruidsbeurzen vinden plaats in exclusieve en/of onderscheidende trouwlocaties door het gehele land, waarvan we weten dat zij de beste kwaliteit leveren. Wij inspecteren onze trouwlocaties altijd persoonlijk. Alle trouwlocaties zijn op zich adembenemend, statig en stralen een luxe ambiance uit. Al onze locaties en leveranciers, hebben allen één ding gemeen; voor hen staat het bruidspaar centraal. Deze trouwlocaties en leveranciers doen er alles aan om voor de bruidsparen een onvergetelijke trouwdag neer te zetten. Maar bovenal is de sfeer van onze bruidsbeurzen intiem en vooral persoonlijk te noemen!

"Omdat we landelijk gaan uitbreiden, is besloten de website van Bridal Fairs in een geheel nieuw jasje te steken. Zo hopen we iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn."Wil je weten welke beurzen er allemaal gepland staan? Kijk dan even in onze kalender.

Gerelateerde specials:
» Verloofd? To do list!
» Traditie verloven
» Helemaal hip: het verlovingsfeest
» De trouwdatum vastleggen
» Trouwmagazines
» Hip cadeau voor bruidsmeisjes
» Bruidsbeurzen bezoeken

Trouwbeurzen en bruidsmodeshows:
Op onze pagina Trouwbeurzen en bruidsmodeshows vind je een overzicht van alle beurzen en shows.
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!