| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Motion Pictures »

Motion Pictures

Specialist:Bart Wierzbicki
Bedrijf:Motion Pictures
Bestaat sinds:2009
Corebusiness:Het maken van trouwvideos met een uniek karakter.


De meest opvallende ontwikkeling voor 2009 in mijn branche is...
...het feit dat men meer open staat voor een trouwvideo. Jammer dat de trouwvideo nog steeds ondergewaardeerd is, maar dit komt doordat men de trouwvideo kent als een 2 uur durende film die door velen vaak als saai ervaren wordt en men niet snel terug zal herbekijken.

Men laat de trouwvideo vaak maken door een nonkel met een digitale camera. Meestal met een bibberende, onscherpe film tot gevolg zonder rode draad of creativiteit. Nu echter begint men stilaan te realiseren dat het ook anders kan. Dat is een stap in de goede richting.

Als ik een tip zou mogen geven aan aanstaande bruidsparen is dat:
...het bruidspaar zich op de dag zelf niet te veel zorgen moet maken en gewoon voluit moet genieten van hun dag. Hoe spontaner en hoe meer ze zich op hun gemak voelen, des te plezanter gaan ook de beelden achteraf zijn.

Vandaar dat ik ook graag persoonlijk kennis maak op voorhand. Niet alleen om te zien of het klikt, maar ook om een beeld te vormen van het koppel. Dit kan bepalend zijn voor de stijl van de trouwfilm. Romantisch, wat stoerder...


Wat mij anno 2009 opvalt binnen de trouwbranche is dat...
...er een verschuiving is van de manier waarop men trouwt. Vroeger was het bijna allemaal klassiek, terwijl men nu sneller de keuze zal maken om speciaal, modern of wat exclusiever te trouwen.

Ik hou van mijn vak omdat...
...ik het geweldig vind, dat ik kan bijdragen aan de herinnering aan 1 van de belangrijkste dagen uit iemands leven. Dat is toch het mooiste wat er is. Het doet me altijd iets als ik de reacties van de mensen zie wanneer ze hun film bekijken.

Het leukste/meest opmerkelijke dat ik ooit heb meegemaakt:
Elke reportage heeft zijn charme en daar blijft altijd wel iets van bij, maar sommigen springen er wat uit. Zo hebben we een trouwreportage opstaan waarbij iedereen (het bruidspaar en de gasten) in het rood-zwart gekleed zal zijn. Ook de zaal is volledig rood-zwart.

Verder blijft het natuurlijk heel plezant als we voor een reportage mee naar het buitenland moeten gaan zoals binnenkort voor een reportage op het strand van Sicilië. Tja, er bestaan slechtere jobs, hè.


Aanvullende op- of aanmerkingen:
Aan zij die gaan trouwen... Succes, maar vooral... Have fun!!Videoreportage:
» Alles op het gebied van videoreportage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!