| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » catering » artikelen » Partycatering »

Partycatering

Nederland zit vol met goede cateraars met elk hun eigen specialiteiten. Uiteraard zit er veel verschil in assortiment en in prijzen. Laat je dus goed informeren en neem niet de eerste de beste voor de partycatering. Dit artikel helpt je in je zoektocht.

Waar vind ik een goede cateraar? Vraag eens rond in je directe omgeving of iemand goede ervaringen heeft met bedrijven op het gebied van partycatering in de buurt. Uiteraard is het internet ook een goede bron om een eerste selectie te maken en te zien wat er zoal mogelijk is.

Wanneer je een aantal cateraars hebt gevonden die je aanspreken, vraag dan offertes op en vergelijk ze met elkaar. Maak afspraken om langs te gaan bij de cateraars met de beste offertes.

Vraag gerust of het mogelijk is om te proeven, want dit is natuurlijk de beste manier om te beoordelen of de partycatering bij jullie in de smaak valt!

Maak goede afspraken, zodat alles zo soepel mogelijk kan verlopen. In het artikel Vragen die je aan je cateraar moet stellen!, staan vragen die je hiervoor moet stellen.

Tip: Door een restaurant of cateraar te kiezen met veel ervaring in het verzorgen van huwelijksdiners, weet je zeker dat alles goed zal verlopen. Deze bedrijven kennen het klappen van de zweep waardoor ze minder kans lopen in de zogenaamde 'huwelijksvalkuilen' te lopen (zoals bijvoorbeeld te weinig personeel inschakelen, gerechten uitserveren tijdens speeches en uitloop terwijl het feest al begonnen had moeten zijn).

Tip: Sommige cateraars bieden ook een ontbijtservice. Het is een leuk idee om een uitgebreid ontbijt te laten bezorgen de ochtend na jullie bruiloft, zo kunnen jullie in alle rust lekker nagenieten!

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek partycatering en diner

Gerelateerde artikelen:
» Diner gastenlijst
» Tijdsplanning diner
» Samenstelling diner
» Kinderen bij het diner
» Cateringservice op het feest
» Definitief aantal gasten doorgeven
» Alles over speeches
» Vragen die je aan je cateraar moet stellen!

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van partycatering

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!