| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » bruidstaart » artikelen » Persoonlijke bruidstaart »

Persoonlijke bruidstaart

Ben je de traditionele bruidstaarten met al die etages zat? Wil je echt iets persoonlijks? Dan zijn er genoeg mogelijkheden. Van cupcakes tot een grote bruidstaart en van éénpersoonstaartjes tot taarten in overweldigende vormen. Het kan allemaal!

De bruidstaart
Heeft hij je op de Eiffeltoren ten huwelijk gevraagd? Hebben jullie elkaar op reis leren kennen? Of zijn er andere speciale momenten geweest die jullie samen hebben mogen beleven. Er zijn banketbakkers die deze herinneringen kunnen vertalen in prachtige bruidstaarten. De bruidstaart is dan niet zomaar een bruidstaart. Het is een bruidstaart die persoonlijk en modern is en die een prachtige betekenis met zich mee draagt.

Cupcakes
Cupcakes zijn niet alleen een goed alternatief voor de bruidstaart maar ook erg hip. Vooral als je zoekt naar een prettige grootte en mooie uitstraling is de cupcake een uitkomst. De cupcake bestaat uit een cakeje ter grootte van een muffin met daar bovenop een prachtige decoratie. Kies zelf de kleuren en vormen voor de decoratie, hierdoor wordt je cupcake helemaal naar je eigen stijl gemaakt.Natuurlijk hoeven niet alle cupcakes hetzelfde te zijn. Kies bijvoorbeeld voor twee vaste kleuren. Aan de hand van deze 2 kleuren wordt de decoratie ontworpen. Vlinders, bloemen, trouwringen of jullie namen, je kan het zo gek niet bedenken of het kan op de cupcake gedecoreerd worden.

Tip: Hebben jullie iets speciaals mee gemaakt of elkaar op een speciale plek leren kennen, neem dit mee als inspiratie voor de cupcakes.

Éénpersoonstaartje
Het moment waarop de taart aangesneden wordt is natuurlijk een speciaal moment. Wil je geen grote taart maar wil je dit moment toch beleven, dan is de éénpersoonstaart de uitkomst. De gasten kunnen worden verblijd met bijvoorbeeld cupcakes of petit fours en jullie kunnen toch het geweldige moment beleven. Door het éénpersoonstaartje en de cupcakes of petit fours in de zelfde stijl te laten maken, ontstaat een mooi geheel.

Maak hem zelf
Er is natuurlijk niks zo persoonlijk als een zelfgemaakte bruidstaart. Lijkt dit je toch een beetje moeilijk of ben je bang dat het mislukt, dan is een taartenbakworkshop de oplossing. Tijdens deze wokshop leer je de kneepjes van het vak zodat je de perfecte bruidstaart kunt maken. Begin hier wel op tijd aan, oefening baart kunst!

Een taart vanuit je hart!
Bij een persoonlijke bruidtaart is het belangrijk dat de inspiratie vanuit je zelf komt. Of je hem nu zelf ontwerpt, laat ontwerpen of zelf maakt, zorg er altijd voor dat de taart wordt zoals jij het wilt.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek bruidstaart

Gerelateerde artikelen:
» Traditie bruidstaarten
» Aansnijden bruidstaart
» De traditionele bruidstaart
» De banketbakker: eindeloze mogelijkheden
» Grootte van de bruidstaart
» Kosten van de bruidstaart
» De taarttopper
» Unieke taarttoppers
» Simpele taarttoppers

Gerelateerde specials:
» DIY idee: de vogel taarttopper
» Tradities & etiquette A t/m Z

Gerelateerde trends:
» Bruidstaart: trends 2010

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van bruidstaarten

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!