| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » 6. Regen, regen en nog eens regen »

6. Regen, regen en nog eens regen

Over deze trouwramp kunnen we heel kort zijn: we wonen nu eenmaal in Nederland en daar wil het nog wel eens regenen.

En ja, het zou zomaar kunnen dat dit op jullie trouwdag ook het geval is. Weken aan een stuk wend je je tot de weergoden en verzoek je ze om genadig te zijn: 'Alstublieft machtige weergoden, geen regen op onze grote dag!! Ik smeek het U!'. En het lijkt te helpen, want de avond voor jullie huwelijk voorspelt Piet Paulusma vanaf een familiecamping ergens op de Veluwe niets dan zonneschijn! Joehoe! Dan is de grote dag echter aangebroken en het eerste wat je hoort is het getik van regendruppels op je oude slaapkamerraam... Helaas, het heeft niet zo mogen zijn.

Moraal van dit verhaal:

Ben altijd bedacht op regen, ook wanneer de voorspellingen goed zijn en het hartje zomer is. Zorg voor een plan B, wanneer een groot gedeelte van jullie dag buiten gepland is en tik een paar mooie grote (witte of doorschijnende) paraplu’s op de kop. Laat je dag verder vooral niet verpesten door een paar druppels. Het doet niets af aan het feit dat je in het huwelijksbootje stapt met je grote liefde en de kans krijgt om dit te vieren met iedereen die belangrijk voor je is!


Dat je nooit controle hebt over de natuur bewijst dit filmpje wel. Gelukkig is de kans op zo'n grote zandstorm in Nederland niet zo groot.Gerelateerde specials:
» De 20 grootste trouwrampen
» Laatste voorbereidingsactiviteiten

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!