| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » bruidstaart » artikelen » Simpele taarttoppers voor je bruidstaart »

Simpele taarttoppers voor je bruidstaart

Wie heeft ooit gezegd dat taarttoppers ingewikkeld moeten zijn... niemand! De taarttoppers in dit artikel zijn simpel en je kan ze zelfs helemaal zelf maken.

Appels
Een simpele en serene taart in combinatie met prachtige groene appels laat de taart stralen. De appels kan je zo in de supermarkt kopen. Zoek mooie groene exemplaren uit, poets ze even op en je hebt een prachtige taarttopper!Lego
Lego poppetjes waren vroeger vooral leuk om mee te spelen. Hele kastelen en kunstwerken werden met lego gebouwd. Naast voor deze prachtige bouwwerken kunnen lego poppetje ook gebruikt worden als taarttopper. Pak een mannetje en vrouwtje uit je oude lego collectie of de lego van je kinderen en gebruik ze als taarttopper. Vind je dit wel erg simpel? Dan kan je de poppetjes nog aankleden met een zelfgemaakt mutsje, hoed of jurkje! Kijk voor inspiratie naar de foto hieronder!
Bloemen
Bloemen zijn onmisbaar tijdens je huwelijksdag. Het bruidboeket, de corsages, het bloemstuk op jullie trouwauto en nu zelfs nog de bloemen op de bruidstaart. Bloemen zijn een simpele en goedkope taarttopper die jullie bruiloft helemaal tot in de puntjes af kunnen maken. Pas de bloemen op het bruidsboeket en de corsages aan. Op deze manier ontstaat er een mooi geheel. Heeft jullie bruiloft een thema? Pas de bloemen dan aan het thema aan en jullie bruiloft is helemaal af!DIY, de vogeltaarttopper
Vind je het leuk om je taarttopper helemaal zelf te maken? Er zijn genoeg ideeën en ontwerpen voor een simpele taarttopper. Het zelf maken van de taarttopper geeft een persoonlijke touch aan je bruidstaart. De uitleg voor het maken van de vogeltaarttopper lees je hier.Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek bruidstaart

Gerelateerde artikelen:
» Traditie bruidstaarten
» Aansnijden bruidstaart
» De traditionele bruidstaart
» De banketbakker: eindeloze mogelijkheden
» Grootte van de bruidstaart
» Kosten van de bruidstaart
» De taarttopper
» Persoonlijke bruidstaart
» Unieke taarttoppers

Gerelateerde specials:
» DIY idee: de vogel taarttopper
» Tradities & etiquette A t/m Z

Gerelateerde trends:
» Bruidstaart: trends 2010

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van bruidstaarten
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!