| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Trouwen op Curaçao »

Trouwen op Curaçao

Trouwen in het buitenland wordt steeds populairder. Dit is natuurlijk ook geen wonder. Wat is er nu romantischer dan het jawoord geven op één van de mooiste stranden ter wereld.

Curaçao kent verschillende trouwlocaties. Je kan trouwen op het strand, bij een resort, in een kerk, in een synagoge, in een landhuis, in het Sea Aquarium of op een andere speciale trouwlocatie.Trouwen op het strand:

De stranden van Curaçao zijn prachtig wit met hier en daar een palmboom of een palapa. Er zijn verschillende stranden waarop jullie met elkaar in het huwelijk kunnen treden.

Blue Bay
Blue Bay vormt een schitterend Caribisch decor voor de mooiste dag van je leven. Het brede palmenstrand en de complete faciliteiten dragen bij aan een onvergetelijke dag. Op Blue Bay trouw je op een privéstrand. Na de huwelijkvoltrekking zijn de mogelijkheden legio. Van een diner voor twee tot een enorm feest, op Blue Bay is alles mogelijk.

Cas Abao
Met haar heldere blauwe zee, wuivende palmbomen en wit zandstrand is Cas Abao Beach een echt droomstrand. Gevestigd aan de noordwestelijke kust van Curaçao, is Cas Abao uitgeroepen tot één van Curaçaos mooiste stranden. Op dit strand kan je kiezen uit één van de drie trouwpakketten.
  • Pakket 1: Intieme ik wil
  • Pakket 2: Muzikale ik wil
  • Pakket 3: Ik wil bij zonsondergangDaaibooi
Gelegen tussen de spectaculaire rotsen en bij het prachtige blauwe water ligt Daaibooi Beach. Dit strand is favoriet bij de locals en bij de toeristen die echt van onaangeroerde stranden houden. Dit strand is één van de mooiste en natuurlijkste stranden van Curaçao.

Grote Knip
De Grote Knip is zeer populair bij de lokale bevolking. Gelijk hebben ze! Zwemmen en zonnebaden in de mooiste omgeving van Curaçao. Het strand ligt ingeklemd tussen twee grote rotswanden en leent zich prachtig voor een romantische huwelijksvoltrekking.

Hooks hut
Hooks hut is een gezellige plek op Curaçao aan de Piscadera Baai. Hooks Hut bezit alle ingrediënten die een echte Caribische Beach Bar & Restaurant behoort te hebben: houten vloeren koordrelingen, strandzand en zee, olielantaarns en een pier. Je kan hier trouwen op de pier of lekker met je voeten in het zand.

Porto Mari
Playa Porto Mari is een mooi zandstrand op het privédomein van de plantage 'Porto Mari' aan de westkust. Zijn witte, zanderige koraalstrand, met helder en kalm water, is een waar paradijs om te trouwen.

Zanzibar
In het oostelijke deel van Curaçao, aan het Jan Thiel strand, bevindt zich Zanzibar Beach & Restaurant: een stijlvol bar-restaurant met strand. Hier kan je hele huwelijk worden gevierd. Van de huwelijksvoltrekking tot aan een spetterend feest.Trouwen bij een resort:

Lions dive
Lions Dive is een van de gezelligste en zeker het sportiefste hotel van Curaçao en daarmee het perfecte startpunt voor een mooi huwelijk en een heerlijke huwelijksreis. Als je op een sportieve plek in huwelijk wilt treden is Lions Dive perfect. Elk jaar eindigt hier de Amstel Curaçao Race en dit resort beschikt over een 50 meter bad. Natuurlijk kan je hier ook romantisch trouwen met je voetjes in het zand.

Avila
Avila is een hotel dicht bij het centrum van Willemstad en het hotel waar onze koningin Beatrix, Willem-Alexander en Maxima altijd slapen. In dit hotel kan je prachtig op het strand trouwen. Na de huwelijksvoltrekking kan er nog worden gedineerd en gefeest in dit chique hotel.

Kura Hulanda hotel en lodge
Bij Kura Hulanda kun je of in het centrum van Willemstad of op het westpunt van Curaçao trouwen. Als je altijd al gedroomd hebt van romantisch trouwen op het strand, op een terras met uizicht over de zee of in een privé tuin inclusief zwembad en waterval dan worden je dromen bij Kura Hulanda werkelijkheid.Trouwen in de kerk:

Het merendeel van de bevolking in Curaçao is Katholiek. Van noord tot zuid en van oost tot west vind je verschillende kerken. Wie ooit een kerkdienst in Curaçao heeft meegemaakt kan je vertellen dat de diensten er anders verlopen dan in Nederland. Een enthousiaste pastoor die vol overgave, emotie en muziek de boodschap verkondigd en jullie in de echt verbindt.

Trouwen in de synagoge
De Mikvé Israel-Emanuel synagoge in Willemstand is de oudste synagoge van de Cariben. In 1730 werd deze gebouwd en hij wordt nog steeds volop gebruikt.Trouwen in een landhuis:

Landhuis Ascencion
Dit landhuis is een prima optie voor jullie huwelijk. Er zijn verschillende ruimtes waarin het huwelijk kan worden voltrokken. Voor het kerkelijk huwelijk is zelf een kapel beschikbaar met ruimte voor 50 personen. Na de huwelijksvoltrekking kan er, afhankelijk van het aantal gasten, in verschillende ruimtes worden gedineerd.


Trouwen in het Sea Aquarium
Wilden jullie altijd al tussen de dolfijnen en zeeschildpadden trouwen? Dit kan bij het Sea Aquarium in Curaçao! Dit schitterende aquarium complex is een van de uniekste aquaria in de wereld dankzij haar openwatersysteem.


Speciale trouwlocatie:

Baoase
Bij Baoase geloven ze dat jullie huwelijkdag de meest speciale dag van je leven moet zijn. Al het werk wordt je uit handen genomen en je beleeft een prachtige dag. Bij Baoase kan je op het strand trouwen of op een klein eilandje voor de kustlijn. Je betaalt iets meer, maar dan heb je ook een onvergetelijke dag!Zoals je hebt kunnen lezen kunnen op Curaçao je dromen werkelijkheid worden. Mocht je na het lezen van dit artikel echt op Curaçao willen trouwen, dan is het altijd verstandig om een weddingplanner in te schakelen. In het buitenland gelden toch net andere regels dan in Nederland. Schakel een weddingplanner in om onvoorziene omstandigheden te voorkomen.

Gerelateerde specials:
» Trouwen in het buitenland, iets voor ons?
» Gespecialiseerde huwelijksreisbureaus
» Populaire huwelijksreizen; Europa
» Populaire huwelijksreizen; Cariben, Azie, Afrika
» Populaire huwelijksreizen; Amerika
» Formaliteiten trouwen in het buitenland
» Denk aan...
» De Schipholbruiloft: een uitkomst?
» Het aankomsttasje
» Stiekem trouwen: de oplossing?!
» Trouwen in Venetië
» Trouwen in Las Vegas
» Trouwen in Gretna Green

Gerelateerde trends:
» Top 10 honeymoon bestemmingen 2013
» 5 Honeymoon trends van 2010
» Trend 2010: de minihuwelijksreis
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!