| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Detrouwfilm.nl »

Detrouwfilm.nl

Naam specialist:Steven van Eck
Bedrijf:Detrouwfilm.nl
Bestaat sinds:2008
Corebusiness:Videoreportages huwelijkenDe meest opvallende ontwikkelingen voor 2009 in mijn branche zijn...
...de snelheid van de ontwikkeling van de kwaliteit van goede compacte camera's.
Als videograaf is het inmiddels prima mogelijk om met bepaalde typen compacte camera's op zeer hoge HD-kwaliteit op te nemen, met dezelfde resultaten als schoudercamera's.

Het grote voordeel is dat je nog onopvallender en flexibeler kunt filmen, zonder op beeldkwaliteit te hoeven inleveren. Bovendien komt het de prijs voor de reportage ten goede. Ik ben al om en ik zie steeds meer collega's zich ook oriënteren op deze stap.


Als ik een tip zou mogen geven aan aanstaande bruidsparen is dat:
Neem ruim voldoende tijd om alles te plannen, zodat je rustig een goede afweging kunt maken, meerdere gesprekken aan kunt gaan en offertes naast elkaar kunt leggen. Een jaar voorbereiding geeft je alle ruimte om alles rustig te kunnen kiezen en te bespreken. Er is veel keuze op alle vlakken, dus er is altijd wel iets van jullie smaak, stijl of budget te vinden. In de trouwbranche zijn agenda's vaak snel vol, dus leg al vroeg contacten.Wat mij anno 2009 opvalt binnen de trouwbranche is dat...
...bruidsparen steeds minder vasthouden aan vaste richtlijnen en steeds meer een eigen originele invulling aan alle elementen van een bruiloft geven. Ik word vaak verrast door nieuwe originele ideeën. De diversiteit in aanbod neemt overigens ook sterk toe. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of het is mogelijk! Geweldig, toch?

Ik hou van mijn vak omdat...
...er in mijn ogen geen groter voorrecht is dan het mogen vastleggen van zoveel oprecht gelukkige en persoonlijke momenten! Als videograaf vang je letterlijk de hele dag de mooiste plaatjes en monteer je deze daarna tot 1 van de belangrijkste documenten die de herinnering aan de dag levend houden. Een mooiere baan kan ik me echt niet voorstellen...


Het leukste/meest opmerkelijke dat ik ooit heb meegemaakt is...
...dat iedereen bij het 'ja-woord' werd verrast door een oehoe – een levensgrote uil?!? – die over de hoofden van de gasten scheerde en de ringen kwam brengen. Daarna zong de bruid de bruidegom zo breekbaar en mooi toe, dat niemand het meer droog wist te houden, inclusief de trouwambtenaar. Heerlijk!
Videoreportage:
» Alles op het gebied van videoreportage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!