| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Flavour Visagie »

Flavour Visagie

Naam specialist:Fleur Bakker
Bedrijf:Flavour Visagie
Bestaat sinds:Augustus 2005
Corebusiness:Visagie
De meest opvallende ontwikkelingen voor 2009 in mijn branche zijn...
...de 'smokey-eyes', there back! Deze zie je echt in allerlei kleuren en varianten. De smokey-eyes mogen heel dramatic, subtiel, mat of juist met glitter en glans. Voor de bruidsmake-up ging tot voor kort altijd de voorkeur uit naar hele naturelle make-up, maar de bruidjes durven wat meer en het mag ook wat meer.

Een zachte variant van de smokey-eyes voor de bruid van nu is een hele mooie en trendy make-up. Er wordt snel gekozen voor bruin, maar dat mag ook wel eens veranderen. De kleur die gebruikt kan worden is tevens afhankelijk van de kleur van de ogen, de huid, de jurk en de sieraden. De bruidjes kiezen vandaag de dag ook eerder voor een opvallender kleurtje, zoals paars of groen. Het is juist leuk eens te verrassen!
© Flavour Visagie

Als ik 1 tip zou mogen geven aan aanstaande bruiden dan zou dat zijn...
...pas op met zonnebanken! De make-up komt er niet beter door uit en daarbij is de lichte lely blanke huid nu helemaal in. Kijk maar eens in de bladen en je zult zien dat de huid van de blanke modellen juist lichter is dan ooit tevoren.

Voor iedereen geldt het volgende; met een mooie egale huid zullen de ogen en oogmake-up sterker naar voren komen. Een goede foundation is dus een must om de ogen te laten stralen. Kies deze in dezelfde tint als de huid of één tintje lichter, omdat licht reflecteert waardoor de huid gladder lijkt. Laatste beautytip: Zorg dat je jezelf prettig voelt met de make-up die je draagt op de dag van je leven. Draag je normaal weinig tot geen make-up, dan is het geen aanrader om tijdens je trouwdag als een of andere dicht geplamuurde bokser (lees: met 2 blauwe ogen) naar het altaar te lopen. Los van het feit dat je aanstaande zich waarschijnlijk rot schrikt, of erger nog, je niet eens herkent, is het gewoon erg belangrijk dat je je prettig in je vel voelt op de grote dag.

Plan dus altijd ruim voor de trouwdatum een proefmake-up in zodat je lekker kunt experimenteren en ontdekken. En voila, weer een zorg minder!


Wat mij anno 2009 opvalt binnen de trouwbranche is dat...
...er weer veel meer mag. Was voorheen alleen een keurig naturel basis make-upje toegestaan, tegenwoordig ligt het een stuk anders... 'say hello to the glamour'!

En waarom ook niet? Het is jouw dag, doe alles precies zoals jij het wilt, zodat jij je lekker voelt. De mannen zongen het al tijdens het songfestival; 'SHINE', letterlijk en figuurlijk!


Ik hou van mijn vak omdat...
...ik iedereen nog mooier kan maken dan ze al zijn. Tevens geef ik make-up workshops waarin ik dames leer hoe ze dat zelf kunnen doen. Iedereen heeft mooie kanten, het is de kunst deze te accentueren. Je kan met make-up zo veel doen, een oog optisch groter laten lijken, een huid mooi egaal maken en veel meer. Daar worden mijn klanten blij van en ik dus ook!

© Flavour Visagie

Bruidsmake-up en beauty:
» Alles op het gebied van bruidsmake-up en beauty

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!