| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Foto Peter Buiter »

Foto Peter Buiter

Naam specialist:Peter Buiter
Bedrijf:Foto Peter Buiter
Bestaat sinds:1988
Corebusiness:Bruidsfotografie
De meest opvallende ontwikkeling voor 2009 in mijn branche is...
...de E-lay albums uit Australië, een nieuw concept op het gebied van trouwalbums. Door het creatief toepassen van passe-partouts ben ik in staat een uniek album met een klassieke uitstraling te vervaardigen. Naast de digitale albumlijn, kan de klant nu ook een bijzonder album kiezen, met echte foto's. De resultaten zijn echt super!

Als ik 1 tip zou mogen geven aan aanstaande bruidsparen dan zou dat zijn...
...bespaar nooit op je fotograaf! Het is toch zonde om de dag, waar je zoveel aan hebt voorbereid en ook veel geld hebt ingestopt, te laten vastleggen door een beun of een neef met een 'dure' camera. Het is belangrijk dat je iemand kiest met ervaring en de beste materialen om de herinnering aan je trouwdag op een creatieve manier levend te houden.

Voer bij het maken van de begroting dus een reëel bedrag op voor de foto's en maak er geen sluitpost van. Daar zou je namelijk nog wel eens heel spijt van kunnen krijgen, en dan is het helaas onomkeerbaar en is er niets meer aan te doen...

Wat mij anno 2009 opvalt binnen de trouwbranche is dat...
...het najaar weer populairder aan het worden is om te trouwen. Mijn tip: ga onder de zonnebank liggen en trouw in mei, dat is namelijk de maand met het mooiste licht.

Ik hou van mijn vak omdat...
...het een ontzettend mooi vak is, met heel veel verschillende aspecten. Als (trouw)fotograaf ben je tevens; coach, regelneef, chauffeur, techneut, vormgever, magazijnchef, reclameman en entertainer. Te gekke combinatie, toch?

Het leukste/meest opmerkelijke dat ik ooit met een paar heb meegemaakt:
Dat is toch echt de keer dat een bruidspaar de toen al geplande trouwdatum (?!?) heeft verzet omdat ik op die bewuste dag al een reportage in de agenda had staan. Als dat geen eer is...!
Fotoreportage:
» Alles op het gebied van fotoreportage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!