| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » La Patissière »

La Patissière

Naam specialist:Anja van Diepen
Bedrijf:La Patissière
Bestaat sinds:1 januari 2006
Corebusiness:Patisserie, bruidstaarten
De meest opvallende ontwikkelingen voor 2009 in mijn branche zijn...
...na gesproken te hebben met wat concullega's zijn we tot de conclusie gekomen dat alles kan en mag. Een persoonlijke bruidstaart in het thema van het huwelijksfeest, of een taart geïnspireerd op de uitnodiging of de jurk is helemaal in. Geen thema? Ook dan is er voldoende keus, een topsy turvy in allerlei vrolijke kleuren bijvoorbeeld.

Ook de klassieke witte stapeltaart, maar dan met wat persoonlijke noten, blijft favoriet. Je kunt je daarnaast ook uitleven op de smaak van de taart. Chocolade, frambozen of wat je maar lekker vindt. Je kunt de taart helemaal zelf samenstellen. En zeg nou zelf, zo'n persoonlijke taart, helemaal naar jouw wens, is toch een stuk leuker dan een standaardtaart!


Als ik 1 tip zou mogen geven aan aanstaande bruidsparen dan zou dat zijn…
...dat je voor een bruidstaart echt bij de specialist moet zijn. Een patissier die aandacht geeft aan smaak en uiterlijk zodat jullie op de grote dag een lekkere en mooie taart kunnen aansnijden. En dan nu het leukste gedeelte; het proeven! Zorg dat je weet wat je je gasten voorzet. Buiten het feit dat het een leuke en bovenal lekkere bezigheid is voorafgaande aan jullie grote dag, is het erg belangrijk dat de taart er niet alleen adembenemend uitziet, maar ook geweldig smaakt.


© La Patissière


Wat mij anno 2009 opvalt binnen de trouwbranche in het algemeen is dat...
...bruidsparen heel veel tijd en aandacht aan de grote dag besteden zodat iedereen, ook de gasten, optimaal van deze dag kan genieten. Geweldig, toch!


Ik hou van mijn vak omdat...
...ik graag mensen blij wil maken met mijn specialiteit; een lekkere en mooie taart, zodat de dag net nog even wat meer cachet krijgt.


Het leukste/meest opmerkelijke dat ik ooit heb meegemaakt:
...ik had een taart gemaakt met Chinese tekens (wat nog best lastig was?!?) en later kreeg ik te horen dat de moeder van de bruidegom heel blij verrast was
dat ze de taart kon lezen. Los van het feit dat ik zelf geen idee had wat ik in godsnaam op de taart had geschreven, was dat natuurlijk een heel groot compliment.


Aanvullende op- of aanmerkingen:
Maak er een mooie dag van met een adembenemend mooie taart!
Bruidstaart:
» Alles op het gebied van bruidstaart

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!