| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » MarryWise, wedding planning & styling »

MarryWise, wedding planning & styling

Specialist:Brigitte Mes
Bedrijf:MarryWise, wedding planning & styling consultancy
Bestaat sinds:2002
Corebusiness:Wedding planning & styling en een studio met 'rent-a-styling concept'

De meest opvallende ontwikkeling voor 2009 in mijn branche is...
...het feit dat aanstaande bruidsparen vrij laat in het planningsstadium alsnog een weddingplanner inhuren of zelfs een weddingstylist voor de decoratie van de locaties. Beter laat dan nooit, zeg ik dan altijd maar!
Als ik 1 tip zou mogen geven aan aanstaande bruidsparen dan zou dat zijn:
Geef wat meer aandacht aan het drukwerk (trouwkaarten, communiqués aan je gasten), want het is tenslotte het visitekaartje van jullie persoonlijkheid en dus ook de stijl van jullie wedding. MarryWise biedt zowel nieuwe mix & match papierwaren voor het DIY bruidspaar (www.envelopments.com) als een exclusieve collectie van trouwkaarten uit Amerika (www.cecinewyork.com).

Daarnaast zou ik als tip willen geven wanneer je van plan bent een wedding uit handen te geven, dat je verschillende weddingplanners uitnodigt voor een intake-gesprek, zodat je uiteindelijk de beste kan kiezen.

Let vooral op aantoonbare ervaring en zeker zo belangrijk; ga op zoek naar de juiste klik! Praat iemand vooral of luistert hij of zij ook naar jouw wensen? En als hij of zij praat, zijn het dan dingen die jullie aanspreken? Oftewel, zitten jullie een beetje op 1 lijn? Allemaal erg belangrijk dus bij de keuze van een weddingplanner.
Wat mij anno 2009 opvalt binnen de trouwbranche in het algemeen is dat...
...vanwege de economische recessie men wat eerder bezuinigt op de luxe goodies maar ook luxe services zoals het inhuren van een weddingplanner. Zonde, want juist een weddingplanner weet vaak het best hoe je slim kunt besparen.
Ik hou van mijn vak omdat...
...mijn creativiteit vertaald wordt in unieke mini-events geheel aangepast op de wensen en ideeën van het bruidspaar. Dat geeft iedere keer weer zo’n voldoening!


Het leukste/meest opmerkelijke dat ik ooit heb meegemaakt:
Ik organiseerde toen een wedding van een operazanger: de hele dag door werd het bruidspaar (en ik en de gasten dus ook!) getrakteerd op muzikale odes, gezongen door familie en vrienden die allemaal in de jazz- en operawereld werkzaam zijn. Dat was echt een opeenvolging van muzikale hoogtepunten. Prachtig!Weddingplanner:
» Alles op het gebied van weddingplanner

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!