| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Sassen & Verstraaten fotografie »

Sassen & Verstraaten fotografie

Naam specialist:Ellen Sassen
Bedrijf:Sassen & Verstraaten fotografie
Bestaat sinds:2002
Corebusiness:HuwelijksfotografieDe meest opvallende ontwikkelingen voor 2009 in mijn branche zijn...
...veel bijzondere details, het hoeft allemaal niet meer zo supertraditioneel, het is juist gaaf om met veel eigen inbreng er echt een eigen dag van te maken. Zo zien we meer en meer bijzondere (bijvoorbeeld gekleurde) bruidsjaponnen, anders dan anders bruidstaarten, designer schoenen in plaats van traditionele bruidsschoenen, etcetera.

Als ik 1 tip zou mogen geven aan aanstaande bruidsparen dan zou dat zijn...
...GENIET! Ja, je jurk gaat vies worden; ja, je moet hier en daar afwijken van de planning; ja, sommige dingen gaan anders dan je had gedacht, gepland of gehoopt, maar dat maakt niet uit. Dit is jullie dag, dus geniet ervan! Geniet van elkaar en geniet van al die mensen die hier zijn om met jullie te vieren dat jullie voor elkaar kiezen.

Wat mij anno 2009 opvalt binnen de trouwbranche in het algemeen is dat...

...mensen, ondanks al het negatieve nieuws over kredietcrisis en koopkrachtdaling, toch gewoon lekker doorgaan met prachtige bruiloften organiseren en de liefde voorrang geven boven de angst voor mindere tijden.

Ik hou van mijn vak omdat...
...het absoluut het allerleukste vak is dat er is! Erbij mogen zijn op de mooiste dag in het leven van een prachtig bruidspaar, foto's maken die alle momenten van die dag weer helemaal terugbrengen, een album creëren dat jaren en generaties lang een herinnering is aan zo’n geweldige dag, wat wil je nog meer!

Het leukste/meest opmerkelijke dat ik ooit heb meegemaakt is...
...heel moeilijk te beantwoorden. Ieder bruidspaar heeft een uniek verhaal, iedere bruiloft is uniek. Dat kan in de grote dingen zitten, zoals vertrekken per helikopter, of in de kleine dingen, zoals de trouwring van je moeder verwerken in jullie eigen ringen. Voor ons is ieder huwelijk bijzonder!
Fotoreportage:
» Alles op het gebied van fotoreportage

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!