| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Trouwgemak »

Trouwgemak

Naam specialist:Annelies van der Gulik
Bedrijf:Trouwgemak
Bestaat sinds:2004
Corebusiness:WeddingplannenDe meest opvallende ontwikkeling voor 2009 in mijn branche is...
...dat het weddingplannen de laatste jaren enorm in opkomst is. Steeds meer weddingplanners doen de opleiding en melden zich aan bij de Beroepsorganisatie en dat steeds meer bruidsparen maken gebruik van een professional om hun mooiste dag goed te laten verlopen. Bruidsparen hebben er graag iets voor over om hun dag uit handen te geven.


Als ik als trouwspecialist 1 tip zou mogen geven aan aanstaande bruidsparen dan zou dat zijn...
...dat details belangrijk zijn. Stop niet met plannen als je de grote lijnen hebt gezet, maar zorg voor een goed gedetailleerd draaiboek. Die details maken je dag.


Wat mij anno 2009 opvalt binnen de trouwbranche in het algemeen is dat...
...er ondanks de crisis toch volop getrouwd wordt. Het is alleen wel zo dat het budget goed in de gaten gehouden wordt en dat is nu juist waarin een weddingplanner je nog extra kan ondersteunen. Nooit bezuinigen op een weddingplanner, dus!

Ik hou van mijn vak omdat...
...de liefde die ik heb voor de bruidsparen, terugkomt in mijn werk. Persoonlijke aandacht, omgang met de gasten, ervoor zorgen dat het bruidspaar inderdaad de dag van hun leven krijgt zonder dat ik mijn stempel daarop druk, dat maakt mijn werk zo mooi.


Het leukste/meest opmerkelijke dat ik ooit heb meegemaakt met een aanstaand bruidspaar:
Dat is niet 1 situatie, het zijn juist de momenten dat iets niet gaat zoals van tevoren gepland (om wat voor reden dan ook) en dat je dat later die dag toch nog op een andere manier terug laat komen. De blik van dankbaarheid die je dan vervolgens van het bruidspaar krijgt, is iets wat je heel lang bij blijft!


Aanvullende op- of aanmerkingen:
Het beroep weddingplanner is niet voor niets ook in Nederland inmiddels een begrip. Probeer niet toch zelf alles te regelen. We hebben het tegenwoordig allemaal erg druk, vermoei jezelf niet teveel zodat je uitgeput aan je huwelijksdag begint. Verwen jezelf en neem een weddingplanner, daar zijn we voor.

Weddingplanner:
» Alles op het gebied van weddingplanners

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!