| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Weddingvision »

Weddingvision

Specialist:Evert Doorn
Bedrijf:Weddingvision / Evert Doorn Fotografie
Bestaat sinds:Trouwreportages op persoonlijke titel sinds 2002; in bedrijfsvorm sinds 2008
Corebusiness:Trouwreportages


De meest opvallende ontwikkeling voor 2009 in mijn branche is...
...dat steeds meer bruidsparen een spontane en 'echte' reportage van hun trouwdag willen. De 'klassieke' reportage, met heel veel poseren en standaard plaatjes, begint anno 2009 toch echt uit de gratie te raken.

Daarnaast zijn de mogelijkheden op het gebied van digitaal opgemaakte albums opvallend. Er komen steeds meer kwalitatief hoogwaardige producten van zeer uiteenlopende materialen beschikbaar, zowel uit binnen- als buitenland. En de kwaliteit is minstens zo goed als normale fotoafdrukken.
Als ik 1 tip zou mogen geven aan aanstaande bruidsparen dan zou dat zijn:
Boek nooit zomaar 'blind' een trouwfotograaf, maar maak altijd eerst een afspraak. Zo weet je direct of er een klik is (heel belangrijk) en kun je een goed beeld krijgen hoe een album met een complete reportage er uit ziet van de betreffende fotograaf. Hij of zij kan je bovendien perfect adviseren over alle mogelijkheden die een professionele fotograaf kan bieden.
Wat mij anno 2009 opvalt binnen de trouwbranche in het algemeen is dat...
...er steeds meer kan. Geen enkele bruiloft is tegenwoordig hetzelfde en bruidsparen beseffen dat het prima is om van de geijkte regels af te wijken. Het is tenslotte hun dag!
Ik hou van mijn vak omdat...
...ik een tastbare bijdrage lever die mensen blij maakt en waar ze jaren later met veel plezier naar kijken. Daarnaast hou ik van het werken met mensen en vind ik het iedere keer een spannende uitdaging om de dag zo mooi mogelijk vast te leggen.
Het leukste/meest opmerkelijke dat ik ooit heb meegemaakt met een aanstaand bruidspaar is:
Het bruidspaar dat een bruiloft in Hollandse, Delftse stijl ging houden en mij vooraf uitnodigde om spruitjes met aardappelen te komen eten om de dag door te nemen... Ik vond het zo grappig en origineel!

Fotoreportage:
» Alles op het gebied van fotoreportages

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!