| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Stiekem trouwen: de oplossing?! »

Stiekem trouwen: de oplossing?!

Zijn de problemen die je voorziet met je gescheiden ouders een reden voor jou om helemaal niet te trouwen? Dan kun je altijd nog overwegen om stiekem te trouwen.

Het gebeurt tegenwoordig steeds vaker, al zullen gescheiden ouders in de meeste gevallen niet direct de reden zijn. Veel stellen hebben simpelweg geen behoefte in alle poespas rondom het huwelijk, zeker niet wanneer families niet goed met elkaar op kunnen schieten, er ruzies of cultuurverschillen zijn of, daar heb je het weer, gescheiden ouders niet meer door een deur kunnen.

Ze trouwen puur voor de symbolische en emotionele waarde die het huwelijk voor hen heeft. En waarom dan niet lekker intiem met z’n tweetjes? Wat je vaak ziet is dat na afloop van het 'stiekeme huwelijk' kaartjes gestuurd worden naar familie en vrienden met daarop de tekst: 'WIJ ZIJN GETROUWD'!

Niemand was van tevoren op de hoogte en er was geen feestje, geen borrel of diner: alleen het kaartje achteraf. Naasten zullen het trouwen in het geheim misschien niet waarderen, maar het wordt steeds meer een algemeen aanvaard verschijnsel.

Zangeres Maribel deed het en ook Patrick Kluivert trouwde onlangs in het geheim met zijn Rosa Lima. Stiekem trouwen om het later, al dan niet groots, naar buiten te brengen. Iets voor jullie??

Gerelateerde specials:
» Communicatie is het sleutelwoord
» Mogelijke tegenwerpingen van je ouders
» Voorzorgsmaatregelen met gescheiden ouders
» Trouwen in het buitenland, iets voor ons?

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!