| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Stress: 7 manieren om stress even te vergeten »

Stress: 7 manieren om stress even te vergeten

Laten we er geen doekjes om winden; een huwelijk plannen is hard werken. Er moeten veel beslissingen worden genomen. Sommige aanstaande bruidsparen worden volledig opgeslokt door het aanstaande huwelijk.

Dus, hoe krijgen we gestresste koppels weer een beetje ontspannen... door ze af te leiden. De volgende zeven activiteiten helpen je om even te ontspannen en de huwelijksstress te vergeten.


Een weekend zonder "het huwelijk"
Bedenk de volle 48 uur hoe jullie waren voordat jullie waren verloofd. Bedenk ook waarom jullie met elkaar wilde trouwen. In dit weekend mogen jullie niks voor het huwelijk regelen en ook bekvechten en ruzie maken is verboden. Geen gepraat over de receptie, de bruidstaart, de tafelschikking of de openingsdans. Rust uit, heb plezier en flirt met elkaar!

Een avond uit met de meiden (of jongens)
Door de aanstaande bruiloft zijn jullie vaak samen, blijf jezelf eraan herinneren dat jullie ook individuen zijn. Ga een avondje uit met je vriendinnen of vrienden. Natuurlijk wordt er die avond niet te veel over de bruiloft gesproken. Maak er gebruik van dat je aanstaande niet in de buurt is, doe dingen die je aanstaande niet graag doet. Ga bijvoorbeeld een dagje naar de spa, een manicure of steengrillen.

Ga op date!
Misschien heb je de afgelopen maanden elk dubbeltje omgedraaid om het budget voor je bruiloft aan te vullen. Als je dit goed hebt gedaan verdien je natuurlijk een beloning. Boek een tafel in een mooi restaurant, ga voor het beste van het beste. Een goede wijn, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Stop na het diner in een lokale discotheek of uitgaansgelegenheid en drink er samen nog gezellig een paar drankjes.Ga een eindje rijden
Houdt bijvoorbeeld de zaterdagmiddag vrij en ga een stukje rijden. Rijdt naar dat kleine plaatsje in Nederland dat je altijd al had willen bezoeken. Speel onderweg spelletjes zoals "Ik zie ik zie wat jij niet ziet", zing mee met de radio, koop een souvenir of stop ergens om gezellig iets te eten.

Een film marathon
Er gaat niks boven een goede film om je gedachten te verzetten. Zet je telefoon uit en huur genoeg films voor de hele avond. Kijk gezellig de hele avond films onder het genot van popcorn, chips en Ben & Jerrys.

Speel een spelletje
Gezonde competitie brengt ons soms dichter bij elkaar. Daag je aanstaande uit voor een avond vol spelletjes: Triviant, Cluedo, Rummikub of Scrabble. Ben je in het bezit van een Wii of Playstation, maak hier dan gebruik van. Heb je geen zin in een gewoon spelletje? Kies dan voor het dichtstbijzijnde bowlingcentrum, kartcentrum of andere sportieve activiteiten.Samen koken
Als jullie allebei van koken houden, bedenk dan een thema voor een romantische date in je eigen huis. Ga samen boodschappen doen en vergeet niet om een paar romantische ingrediënten mee te nemen. Kies bijvoorbeeld voor aardbeien met chocolade! Geniet van het samen koken onder het genot van een wijntje.

Gerelateerde specials:
» Hoe ga je om met zijn vrijgezelenfeest
» 10 vragen die je niet hoeft te beantwoorden
» De slechtste huwelijksadviezen
» Ben jij een Bridezilla (in spé)?
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!