| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Themabruiloft: de kleuren bruiloft »

Themabruiloft: de kleuren bruiloft

Ben je helemaal weg van een bepaalde kleur of kleurencombinatie? Waarom laat je deze dan niet de leidraad vormen in de styling van je bruiloft?

Zorg voor uitnodigingen, decoraties, bloemen, taart en cocktails in dezelfde kleuren. Vergeet ook niet een dresscode op de uitnodiging te vermelden. Het geeft een enorm mooi effect wanneer alle gasten in dezelfde kleur kleding op jullie bruiloft verschijnen.
Veel voorkomende kleurenthema’s: Compleet witte bruiloft, zwart-witte bruiloft, rode bruiloft, rood-witte bruiloft, roze bruiloft, lime bruiloft en blauwe bruiloft.

Voorbeeld: turquoise bruiloft
Op deze fotoreportage zie je een bruidspaar dat heeft gekozen voor een turquoise bruiloft. Dat begint al met de bruidegom, bruidskinderen, getuigen en vaders van het bruidspaar, die allen een turquoise das en pochet dragen.

Ook aan de decoratie en aankleding is veel aandacht besteed. De ceremonieruimte is compleet omgetoverd tot een oase van turquoise. Dit effect wordt nog eens versterkt doordat de meeste gasten voor de gelegenheid ook gehuld zijn in turquoise, of in elk geval turquoise accenten dragen. Dan zijn er nog de ballonnen, de tafelkleden en de champagne, ook helemaal in stijl! En als klap op de vuurpijl kan natuurlijk de turquiose bruidstaart ook niet ontbreken. Helemaal goed!Gerelateerde specials:
» Waarom een themabruiloft?
» Welke aspecten verwerken in het thema?
» Mogelijke bruiloft-thema's
» Themabruiloft: de motieven bruiloft
» Themabruiloft: de nigeriaanse bruiloft
» Themabruiloft: de lente bruiloft
» Themabruiloft: de vlinder bruiloft
» Themabruiloft: de sprookjes bruiloft
» Themabruiloft: de vintage bruiloft

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!