| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Themabruiloft: de vlinder bruiloft »

Themabruiloft: de vlinder bruiloft

De natuur leent zich perfect voor bruiloftthema’s. Denk aan een strandbruiloft, of een bloemenbruiloft. Je zou ook bepaalde dieren als thema kunnen nemen. Een erg mooi thema vinden wij de vlinderbruiloft. Erg subtiel met een mooie symboliek, aangezien vlinders voor transformatie staan.

Voorbeeld: vlinder bruiloft
Vlinders zijn prachtige dieren, met niet alleen geweldig mooie vormen maar ook alle kleuren van de regenboog! Wanneer je voor het thema vlinders kiest, zijn er enorm veel mogelijkheden om deze op een subtiele manier in je bruiloft te verweven.

Allereerst denk je natuurlijk aan alle mogelijke decoraties in vlindervormen. Deze zijn in alle soorten en maten te verkrijgen, je kunt het zo gek niet bedenken. Zorg wel voor eenheid. Maak een paar centrepieces, bijvoorbeeld vlinderbomen, die op centrale plekken fungeren als ware eyecatchers. Verwerk allerlei vlinders daar omheen subtiel in bijvoorbeeld bloemstukken of kaarsen en linten. Je zou ook vlinders als applicatie op je trouwjurk kunnen maken en natuurlijk mogen ze ook op de bruidstaart niet ontbreken.

Voor het drukwerk, zoals de uitnodiging en de menukaartjes, zou je afbeeldingen van vlinders kunnen gebruiken. Dit hoeft helemaal niet tuttig te zijn, integendeel, met een moderne print en moderne kleuren maak je helemaal de blits. Bij het maken van de tafelschikking zou je de tafels verschillende vlindernamen kunnen geven, helemaal in stijl. Als huwelijksbedankjes zou je kunnen denken aan een netje met vlinderkoekjes of chocolaatjes met een leuk kaartje daaraan.En voor de perfectionisten onder ons: wat dacht je van een vlinderkousenband, dat verwacht niemand!

Gerelateerde specials:
» Waarom een themabruiloft?
» Welke aspecten verwerken in het thema?
» Mogelijke bruiloft-thema's
» Themabruiloft: de kleuren bruiloft
» Themabruiloft: de motieven bruiloft
» Themabruiloft: de nigeriaanse bruiloft
» Themabruiloft: de lente bruiloft
» Themabruiloft: de sprookjes bruiloft

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!