| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Top 10 honeymoon bestemmingen 2013 »

Top 10 honeymoon bestemmingen 2013

De 10 meest populaire bestemmingen voor huwelijksreizen zijn weer bekend gemaakt door Huwelijksreiswijzer.nl. Ben je benieuwd of jullie bestemming er ook bij zit en jullie dus helemaal volgens de laatste trend op huwelijksreis gaan? Lees dan snel verder.

In tegenstelling tot vorig jaar lijken de populaire huwelijksreizen nu wat verder van huis te liggen. Zeker nu Nederland ook compleet uit de top 10 verdwenen is. Thailand en Mexico zijn echter nieuw dit jaar.

1. Maldiven
De Maldiven (officieel Republiek der Maldiven) is een eilandengroep in de Indische Oceaan. Van de maar liefst 1190 eilanden zijn er 200 bewoond. Naast het feit dat het een prachtige bestemming is voor jullie huwelijksreis is het ook nog eens een populaire plek voor duikers.
2. Bali
Het Indonesische eiland Bali is al jaren lang een populaire bestemming, vanwege de stranden, het natuurschoon met sierlijke rijstvelden en vulkanen en de duizenden Balinese tempels. Dus is het geen wonder dat dit eiland ook in deze top 10 staat.
3. Italië
Italië is wel een klassieker, maar nog steeds erg favoriet. Bezoek de romantische steden Rome, Florence en Venetië of geniet van de prachtige vergezichten in Toscane.
4. Hawaï
Iedereen kent Hawaï van de witte stranden en de blauwe zee. Je komt er heerlijk tot rust door de prachtige natuur en het heerlijke klimaat. Voor velen is dit dan ook de droom-huwelijksreis.
5. Mauritius
Droom je van een heerlijk tropische paradijs? Dan is het eiland Mauritius, dat in de Indische Oceaan ligt, jullie ideale huwelijksreis. Van een luxe strandvakantie tot avontuurlijkere reizen, het is allemaal mogelijk.
6. Griekenland
De heerlijke eilanden zijn nog steeds erg populair voor een romantische strandvakantie, maar ook door de oude cultuur. Op de verschillende eilanden vind je dit dan ook volop terug.
7. Maleisië
Op Maleisië kun verschillende huwelijksreizen maken; een korte (strand)vakantie in de prachtige resorts, maar je kunt ook de cultuur en historie gaan ontdekken of reis dwars door de jungles van Borneo.
8. Curaçao
De perfecte Caribbean honeymoon, met toch een vleugje Nederland. De stranden zijn prachtig wit met hier en daar een palmboom of een palapa. Het ideale eiland dus om te relaxen of actief te watersporten.
9. Thailand
Willen jullie heerlijk relaxen op een exotische plek? Dan is het tropisch eiland Thailand zeker iets voor jullie. Geniet van de prachtige natuur en de oude Thaise cultuur.
10. Mexico
Geniet van het strand, de indrukwekkende bezienswaardigheden en de authentieke dorpjes. Van luxe strandvakantie tot culturele rondreis, op Mexico is het allemaal mogelijk.Dit artikel is gebasserd op het onderzoek dat gedaan is door Huwelijksreiswijzer.nl.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek huwelijksreis

Gerelateerde artikelen:
» Traditie honeymoon
» Populaire bestemmingen huwelijksreis
» Benodigde reisdocumenten en inentingen
» Traditie wittebroodsweken

Gerelateerde specials:
» Gespecialiseerde huwelijksreisbureaus
» Trouwen in het buitenland, iets voor ons?
» Populaire huwelijksreizen; Europa
» Populaire huwelijksreizen; Cariben, Azie, Afrika
» Trouwen op Curaçao
» Trouwen in Venetië
» Trouwen in Las Vegas
» Trouwen in Gretna Green

Trends:
» Lees hier de allerlaatste trends
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!