| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Trend 2011: trouwen onder een boom »

Trend 2011: trouwen onder een boom

Heb je ook altijd al willen trouwen zoals de crème de la crème uit de samenleving, dat is nu mogelijk! De nieuwste trend: trouwen onder een boom is voor iedereen mogelijk en betaalbaar. Chelsea Clinton trouwde afgelopen Juli nog romantisch onder een boom. Lees hier meer over de mogelijkheden in Nederland.

De Kroezeboom
De Kroezeboom op de Fleringer Es is een honderden jaren oude eik en een officiële trouwlocatie in Nederland. Onder deze boom kan je het huwelijk in de open lucht laten voltrekken. De gasten nemen plaats onder de takken van de eeuwenoude boom. De stoelen worden in nette rijtjes geplaatst (zoals je altijd in Hollywood films ziet!) en voor het bruidspaar staat een tafel met stoelen onder de boom klaar. De Kroezeboom is de enige officiële "trouwboom" in Nederland. Maar niet getreurd, ook onder jouw speciale boom kan je trouwen!


Iedere boom
In principe kan er in Nederland onder elke boom worden getrouwd. In steeds meer gemeentes is het mogelijk om je eigen trouwlocatie te kiezen. Als je de prachtigste boom gevonden hebt moet je alleen nog even een schriftelijk verzoek indienen bij de gemeente. Na ontvangst van het verzoek voert de gemeente een toets op geschiktheid uit. Na een positief resultaat wordt de locatie eenmalig als huis der gemeente aangewezen en kan jouw droombruiloft plaatsvinden. Kijk hieronder naar het inspiratiebord voor leuke ideeën:

Gerelateerde specials:
» De trouwlokatie
» De trouwambtenaar
» Trouwgeloftes en rituelen
» Het moment!
» Thuis trouwen


Gerelateerde artikelen:
» Gemeente en trouwlocatie bepalen
» De huwelijksceremonie
» De freelance BABS

Trends:
» Lees hier de allerlaatste trends

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!