| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Trends: Caritas Weddingplanning & Partyevents »

Trends: Caritas Weddingplanning & Partyevents

Regelwerk is niets voor bruidsparen, ze willen ervaren.
Het afgelopen anderhalf jaar heeft de populariteit voor het inzetten van een weddingplanner sterk toegenomen. Niet alleen blijkt dat uit het feit dat er in zeer korte tijd veel weddingplanners zijn ontstaan, maar de behoefte aan een weddingplanner neemt ook steeds meer toe.

Uit vele enquêtes en polls blijken dat gemiddeld 30% van de bruidsparen een weddingplanner inschakelt. Hieruit blijkt ook dat het moment waarop een weddingplanner in wordt geschakeld veel al aan het begin van de voorbereidingen staat. Bruidsparen laten dan ook grotendeels de voorbereidende werkzaamheden aan de weddingplanner over.
Wat ik als weddingplanner vaak hoor van mijn klanten is dat ze het prettig vinden dat ik mij op de zakelijke onderdelen richt zoals onderhandelen over de kosten, voorwaarden, offertes opvragen en controleren enz. Mijn klanten richten zich dan, zoals zij het zelf noemen, op de leuke dingen, kijken, voelen, proeven om het zo maar te noemen.

Ik ben inmiddels een paar jaar bezig, maar merk wel dat men het steeds normaler is gaan vinden om een weddingplanner in de arm te nemen. Dit komt omdat het nu ook telkens duidelijker is geworden bij velen wat een weddingplanner precies doet. Niet alleen 'regelen' zij het een en ander, maar ze denken aan de kleinste details, weten je wensen en ideeën tot werkelijkheid te maken, weten welke leverancier bij je past en zijn der mate creatief dat ook bruidsparen met een kleiner budget hun droombruiloft gerealiseerd krijgen.

Daarnaast fungeer ik in bijna alle gevallen ook als ceremoniemeester. Reden hiervoor is dat men tegenwoordig de eigen familieleden en vrienden niet willen 'lastig vallen' met de organisatie op de trouwdag. Logisch ook, want er komt echt veel bij kijken en als ceremoniemeester krijg je de dag nooit zo meegemaakt als wanneer je de rol van daggast hebt. En vraag maar eens aan iemand die ooit ceremoniemeester is geweest, allen reageren ze vaak met de opmerking "het was leuk maar liever nooit meer". En dat vind je als bruidspaar echt niet leuk om achteraf te horen.

Afgelopen weekend had ik weer een bruiloft. De kroon op mijn werk was dat het bruidspaar achteraf zei: wij hebben een topdag gehad! En nog mooier was dat de gasten dit ook tegen mij zeiden. En dat is voor een bruidspaar heel veel waard, niet alleen dat zij zelf een zorgeloze, bijzondere dag hebben gehad, maar dat hun gasten ook optimaal konden genieten. En dat is kort samengevat de belangrijkste reden om een weddingplanner in te schakelen!


Deze trend op het gebied van weddingplanning is afkomstig van:

Caritas Weddingplanning & Partyevents
Spechtstraat 30
8172 GP Vaassen

Tel.: 0578 - 570370

Gerelateerde artikelen:
» Booming: de weddingplanner

Gerelateerde specials:
» De must-haves en must-do's voor 2009

Trends:
» Lees hier de allerlaatste trends

Weddingplanner:
» Alles op het gebied van weddingplanners


» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!