| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Trouwen in de Efteling »

Trouwen in de Efteling

Let op: Het is niet meer mogelijk om bij de Efteling te trouwen!

Door te trouwen in de Efteling worden sprookjes werkelijkheid. Toen je klein was keek je al vol verbazing naar Sneeuwwitje, Roodkapje en Doornroosje. Nu wordt het tijd voor jullie sprookje... trouwen in de Efteling!

De Efteling werd op 31 mei 1952 geopend. Met name Anton Pieck zorgde voor de feeërieke sfeer die de Efteling kenmerkt. Deze sfeer wordt tot op de dag van vandaag gekoesterd en bewaakt. In de decennia die volgden, groeide de Efteling uit tot de Wereld van de Efteling.

De sprookjesachtige en betoverde sfeer is niet alleen terug te vinden in het attractiepark maar komt ook tot uiting in Theater de Efteling, het Efteling Hotel, Efteling Golfpark en Efteling Bosrijk. Ook de huwelijksfeesten in deze Wereld vol Wonderen zijn sprookjesachtig en betoverend.

Het Efteling Hotel is een officiële trouwlocatie. Na een warm onthaal door een hoflakei voltrekt de ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk. De voltrekking vindt plaats in de kasteelzaal van het Efteling Hotel. Samen met de getuigen ondertekenen jullie de speciale Efteling huwelijksakte. Aansluitend kan het sprookjesachtig huwelijksfeest van start gaan. De Efteling beschikt over een aantal unieke locaties, die een prachtig decor vormen voor jullie trouwdag.Na de huwelijksceremonie kan de hele dag naar eigen wens worden ingedeeld. Er zijn tal van mogelijkheden en op maat te laten maken door de afdeling Sales van de Efteling. Denk hierbij aan:
  • Een fotoreportage in de Efteling
  • Een receptie in het Efteling Park
  • Een show in het Theater de Efteling
  • Een wandeling door het Sprookjesbos
  • Een dinerdansant in het Droomvlucht paleis
  • Een feest in het Fata Morgana paleis.
Na deze feestelijke dag kan het bruidspaar de nacht doorbrengen in de bruidssuite van het Efteling Hotel. In het geweldige hemelbed kan er heerlijk over de huwelijksdag worden gedroomd! Of laat je betoveren in het nieuwe vakantiepark Efteling Bosrijk.
Let op: Het is niet meer mogelijk om bij de Efteling te trouwen!


Gerelateerde specials:
» Het buitenland
» Thuis trouwen
» Trouwen op het strand
» Trouwen op het water

Gerelateerde artikelen:
» Huwelijksaangifte doen
» Gemeente en trouwlocatie bepalen
» De huwelijksceremonie

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!