| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trouwfotograaf » artikelen » Trouwfoto's op locatie »

Trouwfoto's op locatie

De mooiste trouwfoto's worden op locatie gemaakt. Iedere huwelijksfotograaf heeft hier zijn eigen kijk op, de fotograaf is niet alleen een vakman maar heeft ook artistiek inzicht.

Populaire locaties voor trouwfoto's zijn het strand, oude stations, loodsen en fabrieken, romantische parken en kastelen of juist gebouwen met een uitgesproken moderne architectuur.

Huwelijksfotografen hebben ook altijd een plan B-locatie mocht het slecht weer zijn op jullie dag, we leven ten slotte in Nederland. Regen en wind zijn funest voor de trouwfoto's. Je kunt je hier iets bij voorstellen – Bruidsjurken die alle kanten op geblazen worden, kapsels die instorten. Dan maar liever binnen.

Foto's maken op locatie kost tijd, reken hier minimaal anderhalf uur voor en houd ook rekening met de reistijd. Het is absoluut vervelend als jullie daardoor te laat in het stadhuis of op jullie eigen receptie komen. Daarnaast is het vervelend om je opgejaagd te voelen tijdens het maken van de huwelijksfoto's, dit komt het eindresultaat niet ten goede.

Ter inspiratie: mooie en originele trouwfoto's.Tip: Aangezien het maken van de fotoreportage op locatie altijd het risico met zich meebrengt dat er zand, modder of stof op de jurk of het witte trouwpak kan komen is het een beter idee de foto's te maken na de officiële onderdelen van de huwelijksdag.


Tip: Ben je op zoek naar bijzondere locaties? Lees dan zeker onze special 'Originele trouwlocaties'. Daarin lees je welke bijzondere trouwlocaties er zijn, waar je ook bijzondere trouwfoto's kunt maken.


Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek fotoreportage

Gerelateerde artikelen:
» Bruidsfotograaf: een vakman
» Welke trouwfotograaf kiezen we?
» De pre-wedding fotoshoot
» De scooter in de trouwreportage
» Bruidsreportage in het concertgebouw
» Bruidsfoto Award 2011
» Fotoaccessoires voor een alternatief gastenboek
» Fotograferende gasten op je bruiloft

Gerelateerde specials:
» Originele trouwlocaties

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van fotoreportages
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!