| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » Trouwmagazines »

Trouwmagazines

De allereerste voorpret begint al bij het doorbladeren van de trouw-magazines, het bekijken van websites over trouwen en het bezoeken van huwelijksbeurzen. Welke trouwmagazines zijn er? Wat zijn de favorieten van de bruidsparen en welke inspiratie kan je opdoen? Je leest het allemaal in dit artikel!

Trouwmagazines staan boordevol artikelen over trouwen. Alles dat met trouwen te maken heeft kan je er in terugvinden. Wil je inspiratie op doen voor jouw perfecte trouwjurk of ben je opzoek naar de perfecte feestlocatie, de trouwmagazines staan vol met potentiële bruidsjurken en feestlocaties.Bruid en Bruidegom
Bruid en Bruidegom is het huwelijksmagazine voor aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar praktische informatie, tips, ideeën en handige adressen voor het organiseren van een bruiloft. Uit de trouwmonitor van 2010 bleek dat maar liefst 58% van de aanstaande bruidparen inspiratie op deed in dit magazine. Bruid en Bruidegom wordt vier keer per jaar uitgegeven, bevat gemiddeld 400 pagina's, wordt gedrukt met een oplage van 39.500 tijdschriften en kost € 6,-.

Meer informatie: het.huwelijks.net


Trouwen
Trouwen is het meest gelezen huwelijksmagazine onder bruidsparen . 63% Van de aanstaande bruidsparen deed inspiratie op door het lezen van dit magazine. Sinds kort in het magazine op internet gratis te lezen. Het ongeveer 300 pagina's tellende magazine staat onder andere vol met bruidsmodereportages, tips voor jullie huwelijksreis en andere leuke weetjes. Trouwen wordt drie keer per jaar uitgegeven, bevat ongeveer 300 pagina’s en kost € 6,-.

Meer informatie: www.trouwen.nl


WIT Wedding
WIT Wedding wordt gemaakt door twee enthousiaste vrouwen. Het magazine laat de nieuwste trouwjurken zien maar anders dan de andere magazines bevat WIT Wedding ook diepgravende artikelen, interviews met bekende en onbekende stellen, columns, huwelijksreisideeën, een shoppingrubriek en praktische informatie over het organiseren van jullie trouwdag. Het magazine bestaat uit ongeveer 200 pagina's, wordt gedrukt met een oplage van 25.000 exemplaren en de prijs varieert. Zo zijn er magazines uitgegeven die € 1,- kostten maar ook magazines van € 5,95.

Meer informatie: www.witwedding.nlLoving You
Loving You is een Belgisch magazine dat wordt verspreid in de Benelux. Het magazine bevat ongeveer 400 pagina’s die zijn gevuld met artikelen over de huwelijksreis, feestzalen, trouwschoenen, juwelen, bruidsmode, bruidslingerie, bruidsboeketten en huwelijksfotografen. De glossy kost € 6,95 en wordt twee keer verspreid met een oplage van 96.000.

Meer informatie: www.lovingyou.be


For Lovers
Onze Belgische lezers kunnen hun hart ophalen bij het lezen van For Lovers. Dit huwelijksmagazine wordt twee keer per jaar in Vlaanderen en Brussel verspreid met een oplage van 40.000 exemplaren. Het magazine is te koop in grootwarenhuizen, bij dagbladhandelaars en op huwelijksbeurzen. For Lovers is gevuld met informatie over alle onderwerpen die van belang zijn bij het organiseren van het huwelijk.

Meer informatie: www.forlovers.be


Al deze huwelijksmagazines staan vol met alles wat je moet weten over trouwen. Of je nu opzoek bent naar de perfecte bruidsjurk of de meest geweldige huwelijksreis, na het lezen van bovenstaande huwelijksmagazines heb je hiervoor genoeg inspiratie opgedaan. De allereerste voorpret begint bij het lezen van de huwelijksmagazines en natuurlijk bij Trouwen in de Regio!Gratis huwelijksdatagids
De huwelijksdatagids is sinds 1994 de officiële trouwgids van meer dan 200 gemeenten in Nederland. Bijna iedere gemeente heeft een eigen gids waarin alle relevante informatie over trouwen staat die je maar wenst. De gids bevat informatie over het trouwen binnen de gemeente, trouwen in het algemeen en het plannen van de mooiste dag van je leven. Zodra je naar het gemeentehuis gaat om informatie over trouwen in te winnen, wordt de huwelijksdatagids aangeboden.

Meer informatie: www.bruiloft.nl


De genoemde cijfers zijn afkomstig uit de 'Trouwmonitor 2010'. Hierin staan de uitkomsten van een uitgebreid onafhankelijk onderzoek naar de trouwcultuur in Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie.

Gerelateerde specials:
» Traditie verloven
» Verloofd? To do list!
» Helemaal hip: het verlovingsfeest
» De trouwdatum vastleggen
» Bruidsbeurzen bezoeken
» Verloofd? To do list!
» Hip cadeau voor bruidsmeisjes
» Tradities & etiquette A t/m Z
» Bruidsmode: merken en collecties 2010
» Bruidsmode: merken en collecties 2011
» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!