| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » feestlocatie » artikelen » Verblijf regelen van verre gasten »

Verblijf regelen van verre gasten

Wanneer een aantal gasten van ver moet komen, is het gebruikelijk mee te denken over het verblijf van deze gasten. Familieleden kunnen meestal wel iets regelen bij andere familie, maar je kunt hier niet automatisch van uit gaan, en bij vrienden en kennissen wordt het helemaal een ander verhaal. Houd daar rekening mee.

Wie betaalt?
In principe betalen de gasten zelf voor hun hotelovernachting. De meeste gasten zijn hier ook van op de hoogte en zullen dit geen enkel probleem vinden. Wat je als bruidspaar kunt doen, is een lijst maken van hotels in de buurt en deze overhandigen aan de gasten die wensen te overnachten. Neem in de lijst hotels op in verschillende prijsklassen zodat de gasten zelf kunnen kiezen wat ze willen besteden.

Ook zou je bij een hotel een groepskorting kunnen bedingen wanneer het om een groot aantal gasten gaat. Wanneer je weet dat een hotelovernachting voor bepaalde mensen te kostbaar wordt, kun je kijken of je gasten bij vrienden of familie kunt onderbrengen. Uiteraard kun je er ook altijd voor kiezen de hotelovernachting alsnog zelf te betalen voor deze gasten.

Tip: Komen er veel gasten van ver? Overweeg dan jullie huwelijksfeest in een hotel te geven, vaak krijg je dan extra korting voor alle gasten die daar overnachten.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek feestlocatie

Gerelateerde artikelen:
» De complete bruiloft onder 1 dak?
» Waar moet mijn perfecte feestlokatie aan voldoen?
» Drank op het huwelijksfeest
» Hoe vind je de perfecte feestlocatie?

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van feestlocaties

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!