| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » trends en specialisten » Videoreportage: trends 2009 »

Videoreportage: trends 2009

Trendy videozuil als receptieboek
Een leuke trend op het huwelijksfeest: de videozuil. Er zijn een aantal bedrijven in Nederland waar je deze zuilen kunt huren. Ze werken erg gemakkelijk, met 1 druk op de knop begint de camera te lopen en met nog een druk beëindig je de opname.

Omdat er niemand achter de camera staat, zullen mensen makkelijker en zonder gêne een persoonlijke boodschap voor jullie inspreken. In het begin zullen gasten misschien een beetje de kat uit de boom kijken, maar naarmate de avond vordert (en de meeste gasten niet meer in opperste staat van nuchterheid verkeren) zullen de boodschappen steeds losser en spontaner worden.

Een lossere en meer speelse setting kun je ook zelf creëren door enkele decorstukken en verkleedspullen te regelen die je bij de zuil neerzet. Gasten kunnen dan bijvoorbeeld een gek hoedje of pruik opzetten, terwijl ze voor een leuk of grappig decor staan. Gasten zullen dan ook sneller geïnspireerd raken om iets leuks te doen of zeggen. Na afloop van jullie bruiloft worden alle videoboodschappen op DVD gebrand en thuisgestuurd.Een onbetaalbare herinnering die jullie nog vaak terug zullen kijken en waar jullie waarschijnlijk keer op keer smakelijk om moeten lachen! Lees hierover meer in de special alternatieven voor het receptieboek.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek videoreportage

Gerelateerde artikelen:
» De trouwvideograaf

Trends:
» Lees hier de allerlaatste trends

Bedrijvengids:
» Alle bedrijven op het gebied van videoreportages

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!