| home | contact | nieuw/wijzig adres |
 
bedrijvengids
alles over trouwen
» Artikelen
» Tips
» Inspiratie
» Specials
» Trends
   » Archief
trouwnieuws
trouwdatum prikken
stappenplan
 
home » alles over trouwen » specials » 2. Beautydrama's vlak voor de bruiloft »
2. Beautydrama's vlak voor de bruiloft
Op jouw bruiloft moet en zul jij het stralende middelpunt zijn! Je hebt er daarom ook alles voor gedaan om er op je best uit te zien: een turbozonnebank kuurtje waar je maar twee keer onder hoeft voor een mooi kleurtje, een nieuwe coupe ínclusief nieuwe blonde highlights, een last minute beautybehandeling met een flinke epileer- en harsbeurt en natuurlijk een mooie strakke sexy bruidsjurk!

Helaas pakt het allemaal net iets anders uit dan je gehoopt had. Ze hadden je niet verteld dat die turbozonnebank eigenlijk gemaakt is voor Brazilianen met huidtype 10. Je bent zo rood als een kreeft! En tot overmaat van ramp had je ook nog een beschermingsbrilletje op waardoor je niet eens egáál rood bent. Ook je coupe is toch iets minder spectaculair dan de kapster je beloofd had en door die vervloekte zonnebank zijn de highlights ook nog eens geel uitgeslagen. Bij de schoonheidsspecialiste gaat het al niet beter, ze harst je vel er bijna af en je wenkbrauwen zijn geminimaliseerd tot twee kleine strakke streepjes àla Pierrot.

Gelukkig heb je de sexy jurk nog, deze zal vast veel goed maken! Terwijl je in je jurk stapt moet je alleen tot de conclusie komen dat de dieetpillen waar je vorige maand mee begonnen bent de kilo’s niet hebben doen verdwijnen, integendeel je was voor je gevoel nog nooit zo opgeblazen. Je krijgt de rits maar amper dicht en de jurk zit zo strak dat je meer weg hebt van Miss Piggy dan van de sexy vamp die je voor ogen had. Wat een hel! Gelukkig houdt je man toch wel van je, zeker als hij nu nog ‘ja’ zegt!

Moraal van dit verhaal:

Neem geen beautybehandelingen nét voor de bruiloft en ga al helemaal niet experimenteren met je uiterlijk. De kans op beautyflaters is dan veel te groot en dat zou eeuwig zonde zijn.

Wees ook niet te overmoedig door je jurk nét een maatje te strak te kopen. De praktijk leert namelijk dat de wil om af te vallen middels een crashdieet het toch vaak aflegt tegen de knorrende maag.

Wil je je uiterlijk rigoureus veranderen en er op je stralendst uitzien op je bruiloft? Begin hier dan ruim op tijd mee en wacht niet tot het laatste moment. Gebruik de laatste dagen alleen maar om lekker te relaxen en de laatste kleine dingetjes te regelen. Lees hierover ook de pagina Bruidsmake-up en beauty.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Ga dan naar de homepage van de rubriek bruidsmake-up en beauty

Gerelateerde artikelen:
» De schoonheidsspecialiste: begin ruim van tevoren
» Het Bruidskapsel
» Bruidsmake-up?
» Zonnebankkuurtje
» Afslanken voor de bruiloft
» Hoe vind ik de perfecte foundation?

Gerelateerde specials:
» De 20 grootste trouwrampen

» Deel je bruiloft en win leuke prijzen.

Héél véél trouwkaarten!